Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tramps grib atjaunot biznesa aktivitāti ASV

Par spīti tam, ka pasaulē apstiprināto ar Covid-19 saslimušo skaits jau pārsniedzis 300 tūkstošus un Pasaules Veselības organizācija brīdinājusi par pandēmijas izplatības strauju paātrināšanos, ASV prezidents Donalds Tramps nācis klajā ar kārtējo negaidīto paziņojumu, ka ASV "drīzumā atkal būs atvērta biznesam". Šāds paziņojums ir ne tikai pretrunā ar daudzu pasaules valstu arvien stingrākajiem ierobežojumiem uzņēmējdarbībai, lai samazinātu cilvēku kontaktēšanās risku, bet arī daudzu ASV štatu vadības noteiktajiem ierobežojumiem un Trampa vadītās ASV administrācijas pārstāvju aicinājumiem amerikāņiem stingri ievērot sociālo norobežošanos, lai mazinātu koronavīrusa izplatīšanos.

Top komentāri

Opis
O
Covid-19 ļoti ātri apturēs biznesa aktivitātes.
ha, ha
h
Tiešām smieklīgi, ka mūsu šķietami perfekti sakārtotā pasaulē, kur čumēja un mudžēja no dažādu jomu un ar zinātniskiem grādiem apkārušamies un augstus amatus ieņemošiem ekspertiem, pēkšņi nav vairs neviena sapratīgi domāt un lemt spējīga, un, piemēram, ASV gan medicīnisku, gan ekonomisku lēmumu pieņemšana pamatojas tikai un vienīgi Trampa intuīcijā.
trusis nejaukais
t
Tihonov tu mudak vismaz noskaties vinja preses konferenci un paklausies ko tiehsi vinjsh saka nevis izplati kaarteejaas puspatiesiibas. Tramps teica ka veelas atjaunot biznesa aktivitaati nevis visaa ASV bet tajos shtatos kur nav masveida jaunas saslimshana un situaacija ir zem kontroles. Bet protams visaadiem puskoka leeceejiem kaa Kjezberis un Tihonovs vajag uzbliezt virsrakstu kas liek domaat ka vinjsh ir traks. Preciizi tas pats kas notikaas ar ieceljoshanas aizliegshanu un noteiktaam islaama valstiim 2016 gadaa. Tramps skaidri gaishi teica ka ierobezhojums attiecas un dazhaam valstiim bet presei jau uzdevums ir nevis informaacijas precizitaate bet izmantot katru iespeeju pataisiit Trampu par slikto!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits