Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Vides aktīvistu protesta akcijā Vašingtonā aizturēta Džeina Fonda

Vides aktīvistu protesta akcijas gaitā piektdien ASV galvaspilsētā Vašingtonā līdzās Kapitolijam aizturēta leģendārā amerikāņu kinozvaigzne Džeina Fonda, vēsta vietējie mediji.

"Šodien Savienoto Valstu Kapitolija policija aizturēja 16 indivīdus par nelikumīgu demonstrāciju pie ASV Kapitolija austrumu fasādes," pavēstīja Kapitolija policijas pārstāve sakariem ar presi Īva Maleki.

Vašingtonas telekanāla WUSA žurnālists Maiks Valerio tviterī publicējis video, kurā redzams, kā 82 gadus vecā aktrise, saslēgta rokudzelžos, varas pārstāvju pavadībā pamet protesta vietu.

Ar Oskara un Zelta globusa balvām godalgotā aktrise nule kā uz četriem mēnešiem pārcēlusies no Losandželosas uz Vašingtonu, lai pievienotos klimata pārmaiņu aktīvistu kustībai.

Protesti pie Kapitolija plānoti reizi nedēļā piektdienās, šādi mudinot valdību rīkoties aktīvāk un risināt klimata izmaiņu problēmas.

 

Top komentāri

ļuļa
ļ
ak tad tagad viena izlutināta miljonāre ir vides aktīviste. vai viņa jau ir atteikusies no saviem smārtfoniem, planšetēm, pārlidojumiem ar lidmašīnu, vai brauc ar mazlitrāžas auto? un kā tur viņai ar drēbītēm? neticu, ka viņa valkā vienas bikses 5 gadus, lai tupītu resursus. cik lielu dzīvojamo platību viņa aizņem un kādu apkuri izmanto? un pats par sevi saprotams, es sagaidu, ka dabas draugi atteiksies no kondicioniera vasarā, pilnīgi un galīgi. bet ja nopietni - šito nenormālo dabas resursu tērētāju miljonāru iesaiste vides aktivitātēs ir vienkārši smieklīga, lai neteiktu, ka nelietīga un liekulīga līdz vēmienam.
Atkārtosimlīdzapvemsimies!
A
Cilvēce ir līdzīga tām dementētajām pensionār-tantiņām, kuras uzraujas te uz viltus sociālajām darbiniecēm, te uz viltus gāzes kantora inspektoriem , te uz vienkāršām zīlniecēm... bet, neko nemācās un viņu durvis ir ar vienu plaši atvērtas nākošo neliešu vizītei.
Pareizaisjautājums
P
Kāpēc lai šī padauza būtu ārpus likuma?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits