Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aprīlī Baltijas e-sporta līgas trešajā sezonā dalībnieki sacentīsies par 15 000 eiro balvu

Aprīlī Baltijas e-sporta līgas (BESL) trešā sezonā dalībnieki sacentīsies par 15 000 eiro balvu, aģentūru LETA informēja urbānās kultūras un e-sporta festivāla HyperTown un BESL Pro mārketinga menedžere Jekaterina Rastopčina.

Viņa sacīja, ka dalībniekiem būs iespēja sacensties par balvu fondu trīs spēļu disciplīnās: Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) un Rocket League (RL). Starts e-sporta līgas trešās sezonas spēlēm dots 6.aprīlī, un visām spēlēm varēs sekot līdzi tiešraidē mājaslapā BESL.pro, kā arī BESL Pro tīmekļa vietnes YouTube kanālā un BESL Pro tiešraižu platformā Twitch kanālā.

Ņemot vērā, ka e-sports kļūst arvien iecienītāks ne tikai pasaules mērogā, bet arī Baltijā un Latvijā, Rastopčina atzīmēja, ka BESL Pro ieviesa Draft funkciju - tajā savu profilu var izveidot individuālie spēlētāji un komandas, kurām nepieciešami papildu spēlētāji. Līdz ar Draft izveidi, tagad jebkurš interesents var atrast citus sava līmeņa spēlētājus un, iespējams, sākt savu ceļu e-sporta karjerā.

BESL fināls, kurā piedalīsies 12 labākās komandas, notiks 1. un 2.jūnijā festivālā HyperTown, Ķīpsalas hallē, Ķīpsalas ielā 8, Rīgā.

Festivāls HyperTown pulcēs dažādus tehnoloģiju zīmolus, kuri tehnoloģiju izstādē Tehnoloģiju Expo izrādīs inovācijas un sasniegumus, apmeklētājiem ļaujot pašiem izmēģināt jaunākās paaudzes simulatorus, virtuālās tehnoloģijas, dronus, robotus, kā arī citas mūsdienu izklaides visai ģimenei. Pirmo reizi festivāla spēļu entuziasti tiks aicināti piedalīties līdz šim Baltijā lielākajā Bring Your Own Computer jeb Paņem līdzi savu datoru pasākumā. Tāpat festivālā norisināsies "cosplay" jeb fantāzijas tēlu šovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits