Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Igaunijā konstatēti vēl pieci jauni Covid-19 slimnieki

Igaunijā piektdienas rītā konstatēti vēl pieci saslimušie ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, kuri 29.februārī no Bergamo Itālijā lidojuši uz Rīgu, tādējādi kopējais saslimušo skaits sasniedzis desmit.

Kā norāda Igaunijas Veselības departaments, jaunatklātie pacienti inficējušies riska zonā Itālijas ziemeļos un šobrīd ārstējas mājās. Departaments ar viņiem sazinājies. Viens no kopumā desmit Igaunijā saslimušajiem ir Tallinas Kristīnes ģimnāzijas skolnieks.

Savukārt Izglītības un zinātnes ministrija, ņemot vērā, ka saslimušais skolēns apmeklējis skolu, Tallinas Kristīnes ģimnāzijas ēkā mācības nenotiks vismaz divas nedēļas un telpas tiks rūpīgi dezinficētas.

Veselības departamenta laboratorijā analīzes Covid-19 noteikšanai kopumā veiktas 183 paraugiem, 173 no tiem uzrādījuši negatīvus rezultātus.

Saskaņā ar šobrīd pieejamo informāciju vismaz deviņi Igaunijā atklātie Covid-19 slimnieki ceļojuši vienā lidmašīnā - ar lidsabiedrības Ryanair 29.februāra reisu Nr.FR4714 no Bergamo uz Rīgu, bet informācija par vēl vienu pacientu ir neskaidra.

papildināta visa ziņa

Top komentāri

VVZ
V
Latvijas iedzīvotāji gan laikam ir no dzelzs- visi Igaunijas inficētie braukuši caur RIX, bet nevienam Latvijā vīruss nav pieķēries. Kā Raiņa dzejā- "Sniegi snieg un putina, Ziemeļbriedim pokuj!". Vienkārši apbrīnojami! Varbūt tie inficētie ieradās, droši iepakoti hermētiskos polietilēna maisos? Pēc ierašanās RIX teleportējās pa taisno uz Igauniju, nebrauca ne ar autobusiem, mikriņiem utt.?
Eiropas vērtības bez maskas
E
Francijas parlamentā vakar tika atklāti divi gadījumi: vienam deputātam un vienam darbiniekam. Šodien vēl četriem (netiek precizēts, vai viņi ir deputāti vai darbinieki). Parlaments ir pieprasījis, lai visi, kas bija saskarsmē ar inficētājiem, vairs nenāktu uz parlamentu. Par sevi rūpējas, par tautu ne visai.
prokurors Vioriks
p
ārprāts
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits