Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Tiek šķirta bijušā Igaunijas prezidenta Ilvesa laulība

Tiek šķirta bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un viņa sievas Ievas Ilvesas astoņus gadus ilgusī laulība, paziņoja Ilvesa.

"Šajā pirmssvētku noskaņā ar dziļu sarūgtinājumu man jums jāpavēsta, ka gandrīz astoņu gadu kopdzīve ar manu vīru Tomasu Ilvesu šķiras," ceturtdien sociālajos tīklos rakstīja Ilvesa.

"Neviens brīdis šādiem lēmumiem nav īstais, tomēr šobrīd pēc ilgām pārdomām un cienot Tomasa izvēli, man ir skaidrs, ka turpmāk katrs iesim savu ceļu, kopīgi rūpējoties par bērnu labklājību," viņa paziņoja, paužot pateicību Igaunijas tautai par sirsnīgo pieņemšanu.

"Igaunijā es vienmēr esmu jutusies kā mājās. No Jums es esmu daudz mācījusies un jūsu pieredzi, jo īpaši tehnoloģiju nozarē, nesu tālāk pasaulē - šobrīd strādājot Ukrainā," piebilda Ilvesa, kas pašlaik strādā Eiropas Savienības konsultatīvajā misijā Kijivā.

Ilvess ar tolaik Latvijas ierēdni Ievu Kupci apprecējās 2016.gada 2.janvārī ceremonijā Hallistes baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī. Pēc kāzām Kupce pieņēma vīra uzvārdu. Ilvess, kurš 2015.gada pavasarī šķīra laulību ar savu otro sievu Evelīnu Ilvesu, ar Kupci saderinājās novembra vidū.

Ilvess bija Igaunijas prezidents no 2006. līdz 2016.gadam. Ieva Ilvesa ir viņa trešā sieva, viņiem ir kopīgs dēls. No iepriekšējām attiecībām Ilvesam ir trīs bērni, bet Ilvesai - divi bērni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits