Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Berluskoni pieprasa sievas atvainošanos par vēstuli

Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni un viņa sievas publiskā "veļas mazgāšana" sasniegusi savu augstāko punktu. 72 gadus vecais politiķis pirmdien paziņojis, ka pieprasa laulātās draudzenes Veronikas Lario atvainošanos par publisko vēstuli, kurā viņa kārtējo reizi pauda sašutumu par vīra tieksmi pēc jaunāku sieviešu sabiedrības, raksta BBC.

"Veronikai publiski jāatvainojas. Un es nedomāju, ka ar to pietiks," sacīja S.Berluskoni intervijā laikrakstam Corriere della Sera. "Tā jau ir trešā reize, kad viņa man ko tādu nodara vēlēšanu kampaņas laikā. Tas ir par daudz."

Jautāts, vai pēc pēdējā skandāla viņa un V.Lario 19 gadu ilgā laulība vēl turpināsies, S.Berluskoni atbildēja noraidoši: "Nedomāju gan. Nezinu, vai to vēlos." Skandāls, kurš pievērsis visas Itālijas uzmanību, sākās pagājušajā nedēļā, kad V.Lario nāca klajā ar atklātu vēstuli. Tajā 52 gadus vecā bijusī aktrise rakstīja par sievietēm, kuras kandidēšanai Eiroparlamenta vēlēšanās S.Berluskoni izraudzījies no savas konservatīvās partijas Brīvības tauta. Viņa raksta, ka dažas no kandidātēm esot gados jaunas un pievilcīgas sievietes bez iepriekšējas politiskās pieredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits