Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Divu bērnu māte bankas parāda dēļ pārdod nieri

Kāda 26 gadus veca sieviete no Krievijas, Volgogradas apgabala, nolēmusi kļūt par nieres donoru, jo nespēj samaksāt kredītu bankai 81 000 rubļu (1 425 Ls) apmērā, ziņo ārvalstu mediji.

Vientuļā māte  šādu izmisīgu soli vēlas spert, jo šogad nespēja palaist skolā savu sešus gadus veco meitu. Mātei nepietika līdzekļu, lai iegādātos meitai apģērbu, apavus un skolas piederumus. Šogad meitenīte skolu nesāka apmeklēt. 

"Oficiāli neesmu šķīrusies, bet mums ar vīru katram ir sava dzīve. Vīram ir daudz kredītu, tādēļ varu rēķināties tikai ar sevi. Mani ienākumi ir bērnu pabalsti," stāsta sieviete. Par diviem bērniem valsts sievietei maksā 500 rubļu (8,80 Ls) mēnesī.

Parādu jūgā Jeļena iekļuvusi pēc tam, kad aizsaulē aizgājusi viņas māte. Sirmgalve nespēja samaksāt bankā ņemto kredītu, un nenokārtotās lietas bija jāuzņemas Jeļenai. "Neskaitot šo mātes kredītu, man pašai ir arī savs," saka divu bērnu māte.

Situāciju sarežģījis arī tas, ka tuvumā nav bērnudārza, tādēļ Jeļena nevar strādāt, jo viņai jāpieskata dēls, kuram ir tikai trīs gadi.

Lai spētu izdzīvot, Jeļena nolēmusi pārdot savu nieri. Sieviete sludinājumu ievietojusi vienā no medicīniskajām mājaslapām. Viņai esot zvanījuši jau pirmie potenciālie klienti. Jeļena nav norādījusi summu, ko vēlētos saņemt par savu orgānu. "Par cenu varētu vienoties. Esmu dzirdējusi, ka par nieri dod 500 000 rubļu (8 800 Ls)," domā Jeļena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits