Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Japāna paudusi atbalstu Latvijas uzņemšanai OECD

Japānas Ārlietu ministrijas parlamentārais viceministrs Kentaro Sonoura tikšanās laikā ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (Vienotība) apliecinājis Japānas atbalstu Latvijas uzņemšanai Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD) pēc iestāšanās procedūru pabeigšanas gada beigās.

Kā aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā, Rinkēvičs Horvātijā tikās ar Japānas parlamentāro ārlietu viceministru Sonouru, lai pārrunātu Latvijas un Japānas divpusējās attiecības, īpaši sadarbību ekonomikas jomā.

"Pateicos par Japānas atbalstu Latvijas uzņemšanai OECD, jo pievienošanās sarunu noslēgumu šai organizācijai ceram pabeigt jau šogad. Tādējādi jau tuvākajā nākotnē dalība OECD padarīs vēl ciešākas arī mūsu valstu ekonomiskās attiecības," sacīja Rinkēvičs.

Lai padziļinātu ekonomisko sadarbību starp abām valstīm, ārlietu ministrs informēja, ka rudenī plāno apmeklēt Japānu kopā ar Latvijas uzņēmēju delegāciju.

LETA jau ziņoja, ka Japāna jau šī gada aprīļa vidū atzinīgi novērtējusi Latvijas ekonomisko attīstību un izteikusi apliecinājumu arī turpmāk atbalstīt Latvijas iestāšanās procesu OECD.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits