Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalifornijā beidzot apbedīs Maiklu Džeksonu

Vairāk nekā divus mēnešus pēc popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves viņš beidzot tiks apbedīts greznā kapsētā Losandželosas apkaimē. Par slavenā dziedātāja atdusas vietu izraudzīta Forest Lawn memoriālā parka kapsēta Losandželosas piepilsētā Glendeilā.


Bēru ceremonija sāksies ceturtdien septiņos vakarā pēc Losandželosas laika (piektdien piecos no rīta pēc Latvijas laika), ziņo Los Angeles Times. Ceremonijā piedalīsies tikai Džeksonu ģimenes locekļi un Maikla tuvākie draugi, piemēram, dziedātāja Daiena Rosa. ASV prese ziņo, ka zārka nesēju vidū būs visi pieci Maikla brāļi.


Džeksonu ģimene lūgusi žurnālistus un Maikla fanus netraucēt bēru ceremonijas norisi. Kapsētas apkaimē patrulēs policijas helikopteri un policisti ar suņiem, lai aizgaiņātu ziņkārīgos.


M.Džeksons nomira 25.jūnijā, bet ģimene ilgi nevarēja vienoties par viņa apbedīšanas vietu. Apbedīšanu aizkavēja arī izmeklēšana, kas saistīta ar aizdomām par M.Džeksona ārsta ļaunprātību, kas varēja izraisīt viņa nāvi. M.Džeksonu sākumā bija domāts apbedīt 29.augustā, kas būtu viņa 51.dzimšanas diena, tomēr bēres uz dažām dienām tika atliktas.


Maikla atdusas vietu izraudzījusies viņa māte Katrīna. Forest Lawn kapsētā apbedītas daudzas Holivudas slavenības, piemēram, Volts Disnejs un Klārks Geibls. M.Džeksons tiks apbedīts kapsētas Lielajā mauzolejā, kas tiek dēvēts par Jaunās pasaules «Vestminsteras abatiju».


M.Džeksona bēres izmaksās vismaz 150 000 dolāru. «Izdevumi ir neparasti, bet arī Maikls Džeksons bija neparasts,» spriež advokāts Džerils Koens. «Parastam cilvēkam tā būtu nepiedienīgi liela summa, bet Maikls Džeksons nebija parasts.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ECB samazina procentu likmes

Eiropas Centrālā banka (ECB) ceturtdien nolēma pazemināt procentlikmes par 0,25 procentpunktiem.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits