Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas valstspiederīgā Ziemeļīrijā notiesāta par mēģinājumu noslēgt fiktīvas laulības

Ziemeļīrijas Ņūrijas (Newry) tiesa par mēģinājumu pagājušā gada septembrī pārkāpt Apvienotās Karalistes imigrācijas likumus, organizējot fiktīvas laulības notiesājusi četrus cilvēkus – trīs Indijas pilsoņus un Latvijas valstpiederīgo, 24 gadus veco Īrijā dzīvojošo Irinu Kudinovu, vēsta vietējā televīzijas kanāla Utv interneta vietne.

Tiesa spriedumu paziņoja pagājušajā ceturtdienā. Visiem četriem apsūdzētajiem piespriests 11 mēnēšus ilgs cietumsods, tā izpildi atliekot uz trim gadiem, tāpat I. Kudinovai piespriests 1000 sterliņu mārciņu, bet visiem trim indiešiem – 24 gadus vecajam “līgavainim”, Dublinā nelegāli dzīvojošajam studentam Džaspretam Singham, un šobrīd 33 gadus vecajiem laulību ceremonijas lieciniekiem, tāpat Dublinā dzīvojošajiem Džarmalam Singham Minasam un Karamdžitam Singham – tāpat 11 mēnešus ilgs cietumsods, tā izpildi atliekot uz trim gadiem, kā arī 2000 sterliņu mārciņu liels naudas sods.

Jāatgādina, ka Latvijas valstpiederīgā I. Kudinova un visi trīs Indijas pilsoņi pagājuša gada septembrī Ņūrijā tika aizturēti fiktīvo laulību ceremonijas laikā par mēģinājumu krāpnieciskā ceļā iegūt Džaspretam Singham uzturēšanās atļauju Lielbritānijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits