Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Notverta Eiropā meklētā «noziedzības iluzioniste»

Francijas policija valsts dienvidos notvērusi sievieti, kuru tur aizdomās par 635 tūkstošu eiro (444,5 tūkstoši latu) vērta gredzena zādzību no juvelierizstrādājumu veikala Parīzē pagājušā gada novembrī. Tomēr likumsargi uzskata, ka viņa saistīta ar vairākām līdzīgām dārglietu zādzībām visā Eiropā. Līdz ar izmanīgo garnadzi arestēts arī viņas dēls.

Ģērbusies tumšā apģērbā un uzlikusi brilles zelta ietvarā, viņa jaunāka vīrieša pavadībā novembrī ieradās Cartier dārglietu veikalā Parīzē. Uzdodoties par tūristi no Tuvajiem Austrumiem, viņa lūdza atļauju aplūkot dažus ļoti dārgus gredzenus. Apskates laikā viņa 5,5 karātu vērtu dimanta gredzenu samainīja ar nevērtīgu atdarinājumu. Veikala darbinieki šo krāpniecību pamanīja tikai pēc tam, kad abi zagļi bija aizgājuši.

Pratināšanas laikā abi noziedznieki atzinušies Parīzē notikušajā zādzībā. Pārmeklējot viņu istabu viesnīcā, policija atradusi divus gredzenus, bet neviens no tiem nav bijis Cartier veikalā piesavinātais. Aizdomās turamie apgalvo, ka to pārdevuši, raksta BBC.

Sieviete arī apgalvojusi, ka līdzīgas zādzības veiktas Vācijas pilsētā Frankfurtē un Spānijas pilsētā Valensijā. Frankfurtē pēc līdzīga scenārija kā Parīzē tika nozagts gredzens 210 tūkstošu eiro (147 tūkstoši latu) vērtībā.

Franču laikraksts Le Figaro izveicīgo sievieti nodēvējis par vienu no Eiropas noziedzības "galvenajām iluzionistēm".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits