Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

«Pasaulē labākais darbs» izrādījies ļoti nogurdinošs

Pēc pusgadu ilgas dzīvošanas uz paradīzei līdzīgās un Lielā Barjerrifa ieskautās Hamiltona salas Austrālijas ziemeļaustrumu piekrastē Bens Sauthols jūtas noguris un viņam esot nepieciešamas brīvdienas. Maijā 34 gadus vecais brits no 34 tūkstošiem cilvēku tika izvēlēts par visatbilstošāko «pasaulē labākā darba» veicēju. Salas uzrauga vakanci izsludināja Kvīnslendas štata tūrisma asociācija, lai piesaistītu ceļotājus arī ekonomiskās krīzes laikā.

Taču izrādījies, ka šķietami bezrūpīgais uzdevums prasījis daudz spēka - 19 stundu ikdienas darbu ar piedalīšanos neskaitāmos reklāmas pasākumos un roku spiešanu salas viesiem, laikrakstam The Daily Telegraph stāsta B.Sauthols. Viņa darba devējs - Kvīnslendas Tūrisma asociācija - ziņo, ka vīrietis apmeklējis 90 «eksotisku vietu», izveidojis 47 videodienasgrāmatas un sniedzis vairāk nekā 250 interviju. B.Sauthols ievietojis vairāk nekā 75 tūkstošus vārdu 60 dažādos blogos un veicis vairāk nekā 730 ierakstu miniblogā Twitter.

Kā noslēgums B.Sauthola sūrajai ikdienai nāca indīgas medūzas dzēliens gada nogalē, kas gandrīz atņēma viņa dzīvību. Tomēr vīrietis nenožēlo piedzīvoto un apdomā līdzšinējo darba devēju piedāvājumu arī turpmāk reklamēt Kvīnslendas štatu, par to saņemot atalgojumu, kas mērāms sešiem cipariem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits