Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Turcija pirmdien paziņoja, ka Saūda Arābija atļāvusi pārmeklēt tās konsulātu Stambulā, kurā pirms divām nedēļām pazuda žurnālists Džamals Hašogi. Attēlā: cilvēki pie konsulāta pieprasa Hašogi atbrīvošanu

Pieprasa izmeklēt žurnālista pazušanu

Divas nedēļas pēc prominentā saūdu žurnālista Džamala Hašogi pazušanas pēc ieiešanas Saūda Arābijas konsulātā Turcijā starptautiskā sabiedrība pastiprinājusi spiedienu uz arābu karalisti, pieprasot uzticamu izmeklēšanu par notikušo, vēsta BBC. Vairākas starptautiskās korporācijas un lieli mediju uzņēmumi jau paziņojuši, ka atsauc dalību šomēnes Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā plānotajā Nākotnes investīciju iniciatīvas forumā.

Top komentāri

TrollisJT
T
Lai gan žurnālista neiznākšana no konsulāta ir pierādīta ar video ierakstiem, nedz Terēza Meja, nedz kāds cits t..s. "Rietumu " līderis nesteidz apgalvot, ka žurnālista slepkavība ir "lielā mērā ticama". Vienīgi Tramps taisa nožēlas pilnu grimasi, bet turpat arī stāsta par ASV ekonomiskajām interesēm ... .
Irlielāmērāticams
I
ka Sauda Arābijas konsulātā notikušais ir gada lielākais noziegums pret preses brīvību. To gan nevar spriest no ziņām Latvijas mēdijos. Saprotama lieta, šis nab "Krievijas gadījums"... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits