Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Putina pielūdzēju sektas templī no premjera ikonas "sākusi izdalīties eļļa"

Krievijas premjerministra Vladimira Putina pielūgšanas sektas templī Ņižņijnovgorodas apgabalā premjera svētbilde "kļuvusi jaunāka, un no tās sākusi izdalīties eļļa", paziņoja sektas dibinātāja māmuļa Fotiņja.
Par notikušo brīnumu viņa informē savā oficiālajā mājas lapā.

"Uzmanību! Sākot ar 19.janvāri, templī atjaunojusies un sākusi izdalīt eļļu Vladimira Putina svētbilde, kā arī viņa svētītais portrets. Tas Kungs sniedz mums savas labvēlīgās klātbūtnes zīmes," teikts Fotiņjas vēstījumā.

"Putins - tas ir savādākas Krievijas ceļš. Vienā no savām iepriekšējām dzīvēm viņš bija kņazs Vladimirs un kristīja Krieviju. Vladimiram Vladimirovičam nāksies no jauna kristīt mūsu pagānisko valsti. Eļļas izdalīšanās brīnums notiek tautas ticības rezultātā," skaidroja Fotiņja.

Putina pielūdzēju templis atrodas Ņižņijnovgorodas apgabala Boļšajajeļņas ciemā. Pirmās publikācijas par māmuļu Fotiņju parādījās jau 2005.gadā.

Ziņu aģentūra "Reuters", kas intervējusi Fotiņju, uzskata, ka Ņižņijnovgorodas sekta ir ekstrēma ilustrācija personības kultam, kas tiek veidots ap Krievijas premjeru.

"Viņam ir cara dvēsele. Ne jau nejaušības pēc viņš tagad ir prezidents," sacīja sektas dibinātāja.

Kad "Reuters" korespondents viņai atgādinājis, ka Putins ir premjerministrs, bet prezidents tagad ir Dmitrijs Medvedevs, viņa atbildēja, ka Putins joprojām ir Krievijas saimnieks.

"Var būt par premjerministru, bet tomēr palikt par prezidentu. Medvedevs ir vienkārši Putina students," uzskata māmuļa Fotiņja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits