Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Soross sola investēt pusmiljardu dolāru palīdzībā migrantiem

Miljardieris Džordžs Soross otrdien apsolījis investēt 500 miljonus dolāru (448 miljonus eiro) palīdzībā un atbalstam migrantiem."Es investēšu jaunos uzņēmumos, pieredzējušās kompānijās, sociālajās iniciatīvās un uzņēmumos, ko dibinājuši paši migranti un bēgļi," žurnālā The Wall Street Journal paziņojis 86 gadus vecais miljardieris.

Soross norādīja, ka migrācijas krīzes risināšanā vadošā loma jāuzņemas valdībām, bet pauda cerību, ka investīcijas iedvesmos iesaistīties arī citus privātajā sektorā.Soross sacīja, ka pirmām kārtām koncentrēsies uz migrantiem, kas ieplūst Eiropā, bet apsvērs arī investīcijas, kas nestu labumu migrantiem visā pasaulē.Investīcijas veiks Sorosam piederoša nevalstiskā organizācija. Visa gūtā peļņa tiks izmantota programmu finansēšanai fondā Open Society Foundations.

Top komentāri

Lai
L
labāk uzbūvē lielu kuģi un tos ,,nelaimīgos" nogādā atpakaļ mājās uz Āfriku.
Jānis
J
Soros ! Ņem visus migrantus pie sevis uz ASV, bet nebāz viņus uz Eiropu. Eiropai tādi sūdi nav vajadzīgi ne par kādu naudu.
aha
a
tātad laikam būs taisnība, ka soross ir tas, kas lielā mērā finansē visu šito imigrantu būšanu un grib panākt baltās rases iznīcināšanu. jo ja tā nebūtu, kāpēc gan viņš negribētu šo naudu ieguldīt nevis tajos, kas nelegāli un pārkāpjot likumu, ir iekļuvuši eiropā? nevis palīdz nabadziņiem viņu mītnes zemēs?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits