Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Taizemē notiesā «virpuļsejas» pedofilu

Taizemes tiesa piektdien piespriedusi trīs gadu un trīs mēnešu cietumsodu un 1700 dolāru naudassodu kanādiešu skolotājam, kurš seksuāli izmantoja trīspadsmitgadīgu taizemiešu zēnu un ievietoja savu noziegumu attēlus internetā, vēsta BBC.

32 gadus vecais Kristofers Nīls tika arestēts pagājušajā gadā, kad Interpola datoreksperti Vācijā rekonstruēja viņa digitāli izmainīto foto un publiskoja. Ar digitālo iespēju palīdzību tika atklāti vairāki simti attēlu, kuros redzami vīrieša noziegumi. Pateicoties cilvēkiem, kas viņu bija atpazinuši mediju izplatītajā foto un ziņojuši par to policijai, K.Nīls tika notverts pagājušajā gada 19.oktobrī. 2004.gadā internetā uzietās fotogrāfijas, kurās redzams kā vīrietis seksuāli izmanto vismaz duci vjetnamiešu un kambodžiešu zēnu, dažus jaunākus par sešiem gadiem, viņa seja izskatījās kā sagriezta virpulī.

K.Nīls tiesā par vienu no daudzajiem gadījumiem, jo policijai izdevās atrast tikai divus no upuriem. Pedofils saņēmis pusi no iespējamā cietumsoda, jo viņš ir atzinies nodarījumā. Vīrietis, kurš pēc sprieduma nolasīšanas tikai pateica "labi", neiesniegs apelāciju. Tomēr viņam tiesas priekšā būs jāstājas vēlreiz, jo pret viņu izvirzītas apsūdzības arī par upura brāļa seksuālu izmantošanu. Šī tiesas prāva sāksies oktobrī, un K.Nīlam draud līdz pat divdesmit gadu ilgs cietumsods. Viņš gan noliedz, ka būtu izdarījis noziegumu pret tobrīd deviņus gadus veco zēnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits