Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Vainhausas tēvs: nāvi izraisīja pārāk spēcīga detoksikācija

Intervijā CNN žurnālistam Andersonam Kūperam Eimijas Vainhausas tēvs paudis viedokli, ka viņa meita mirusi no lēkmes, kuru izraisījusi pārāk spēcīga organisma detoksikācija, informē portāls Perth Now.

"Tam, kas notika ar Eimiju, nav nekāda sakara ar narkotikām," pauda Mičs Vainhauss. "Viss, ko Eimija darīja, bija pārmērīgs. Viņa pārmērīgi dzēra un pārmērīgi detoksicējās." Dziedātājas tēvs stāstīja, ka Eimija arvien ilgāk esot atturējusies no alkohola, bet viņas dzeršanas periodi bija kļuvuši arvien īsāki. "Viņa devās pareizajā virzienā," sacīja dziedātājas tēvs, gandarīts, ka varējis izskaidrot dziedātājas nāves iemeslus.

Intervijā citam televīzijas CNN žurnālistam Pīrsam Morganam Vainhausas tēvs pastāstīja, ka lietot alkoholu dziedātāja sākusi īpaši pēc tam, kad pārstājusi lietot heroīnu. Savu detoksikāciju Eimija Vainhausa esot veikusi bez ārstu uzraudzības. Viņas ārsts esot brīdinājis, ka šāda rīcība varot izraisīt lēkmes vai nāvi, CNN sacījis nelaiķes tēvs.

Kā zināms, 23.jūlijā Eimija Vainhausa tika atrasta mirusi savās mājās Kemdenā, Londonā. Toksikoloģiskie rezultāti liecināja, ka 27 gadus vecās dziedātājas ķermenī nebija nekādu nelegālu substanču, izņemot recepšu medikamentu Librium, kas tiek izmantots alkoholisma ārstēšanā, ziņo Perth Now.
Pilna intervija ar dziedātājas vecākiem Miču un Dženisu Vainhausiem, kā arī dziedātājas draugu Redžu Trevisu televīzijā tiks pārraidīta pirmdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits