Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sky News izveidojis ziņu kanālu bez jaunumiem par Brexit

Lielbritānijas raidorganizācija Sky News izveidojusi ziņu kanālu bez jaunumiem par Brexit, šādi vēršoties pie nokaitinātajiem skatītājiem, kuri vairāk nekā trīs gadus ilgās Brexit sāgas dēļ vispār pārtraukuši skatīties ziņu programmas.

Jaunais kanāls bez Brexit darbu sāks trešdien un raidīs darbadienu vakaros, kamēr Sky News galvenajā kanālā turpinās "detalizēti atspoguļot visus Brexit aspektus", kā arī sniegs ziņas par notikumiem valstī un pasaulē.

Kā norādīja Sky News, tas jaunu kanālu izveidojis pēc vasarā publicētas aptaujas, ka trešdaļa britu pilnībā izvairās no ziņām.

Vairāk nekā 70% respondentu tajā vainoja breksitu, sakot, ka viņi ir "pārāk nokaitināti par politiskajām debatēm ap to", bet 40% aptaujāto sacīja, ka "jūtas bezspēcīgi, lai ietekmētu notikumus", paziņoja Sky.

"Sky News Brexit-Free ir drosmīga pieeja, taču ieklausoties sabiedrības viedoklī pēdējās nedēļās un mēnešos, tas ir kaut kas, ko mūsu skatītāji uzskatīs par vērtīgu," paziņoja Sky News vadītājs Džons Railijs. "Brexit ir vēsturisks stāsts, kuram ir liela ietekme, un mēs turpināsim tā visaptverošu atspoguļošanu."

"Jaunais kanāls vienkārši dod cilvēkiem iespēju atpūsties no Brexit, uzlikt filtru virsrakstiem un dzirdēt par jautājumiem ārpus Vestminsteras un Briseles," sacīja Railijs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits