Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Boriss Džonsons paliks izolācijā

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons, kuram nav pārgājuši viegli Covid-19 simptomi, arī paaugstināta temperatūra, turpinās ievērot pašizolācijas režīmu, piektdien vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Premjerministram pagājušo piektdien tika konstatēts pozitīvs Covid-19 testa rezultāts, un tika pieļauts, ka viņš šodien varētu pārtraukt ievērot pašizolācijas režīmu.

Džonsons turpina strādāt no mājām un piektdienas rītā vadīja sanāksmi par koronavīrusa uzliesmojuma jautājumiem.

Vēl ceturtdien viņš bija redzams aplaudējam Nacionālā Veselības dienesta (NHS) darbiniekiem no sava Dauningstrītas dzīvokļa.

Sociālajā tīklā Twitter ievietotā video Džonsons sacīja: "Kaut arī es jūtos labāk un esmu ievērojis savas septiņas izolācijas dienas, man joprojām ir viens no nelielajiem simptomiem."

"Man joprojām ir temperatūra, tāpēc atbilstoši valdības ieteikumam man ir jāturpina pašizolācija, līdz šis simptoms pazūd," norādīja Džonsons. "Bet mēs pavisam noteikti strādājam visu laiku pie mūsu programmas, lai sakautu šo vīrusu."

Līdz ar labāka laika iestāšanos, kas tiek prognozēts nedēļas nogalē, cilvēkiem var rasties kārdinājums pavadīt vairāk laika ārpus mājas, atzina premjers.

"Es varu vienīgi mudināt visus to nedarīt," viņš sacīja. "Lūdzu, lūdzu - ievērosim vadlīnijas."

"Šī valsts ir pielikusi lielas pūles, nesusi lielus upurus un rīkojusies pilnīgi izcili, lai aizkavētu vīrusa izplatīšanos," pavēstīja Džonsons. "Tagad pieturēsimies pie tā un atcerēsimies brīnišķīgos aplausus pagājušajā vakarā mūsu fantastiskajam NHS. Mēs to darām, lai aizsargātu viņus un glābtu dzīvības."

 

Top komentāri

Itamars Toledano
Blondais orangutāns ar Hotabiča degunu, rādās, lielu ZARAZU saķēris, kur pat ES vairs šam mērkaķim palīdzēt nevar, kur briti kā mušas krīt...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits