Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Čehijā reģistrēts uzņēmums tīmeklī krievu valodā piedāvā Igaunijas un Latvijas pilsonību

Čehijā reģistrēts uzņēmums PROFI-L PRAHA s.r.o., tīmeklī vēršoties pie interesentiem krievu valodā, piedāvā iegūt Eiropas valstu, arī Igaunijas un Latvijas pilsonību. Tā par 16 000 eiro (11 200 latiem) klienti saņems advokāta pakalpojumus, kas tiesā pierādīs, ka klienta tēvs ir Igaunijas pilsonis, un līdz ar to viņam ir tiesības uz Igaunijas pilsonību, vēsta portāls Delfi.ee. Samaksa Latvijas pilsonības iegūšanai uzņēmuma tīmekļa vietnē nav norādīta.

"Cienījamie klienti! Mūsu uzņēmuma advokāti piedāvā jums Igaunijas pilsonību bez naturalizācijas procedūras uz asinsradniecības fakta pamata. Pakalpojums tiek piedāvāts visiem bijušajiem PSRS pilsoņiem, izņemot Āzijas un Kaukāza republiku pilsoņus," teikts paziņojumā uzņēmuma mājaslapā.

"Tiesības atjaunot Igaunijas pilsonību jums radīsies uz tā pamata, ka tiesā tiks apstrīdēts paternitātes fakts," skaidro uzņēmuma pārstāvji.

"Maternitātes fakts vienmēr ir zināms, bet to, kas ir tēvs, var apstrīdēt. Šādi jums radīsies tēvs igaunis, no kura jūs varat mantot pilsonību. Mēs tiesas ceļā pierādīsim, ka patiesībā jūsu bioloģiskais tēvs ir Igaunijas pilsonis, kas savu pilsonību ir saņēmis uz asinsradniecības pamata, un kura senči ir dzimuši Igaunijas teritorijā pirms 1940.gada," norāda uzņēmums. Pilsonības noformēšana ilgšot sešus līdz astoņus mēnešus.

Šādā pat ceļā uzņēmums piedāvā iegūt arī Latvijas pilsonību, tiesa gan, nenorādot, kādas ir Latvijas pilsonības iegūšanas izmaksas.

Potenciālie klienti tiek iedrošināti - Latvijas pilsonības atjaunošanas procedūras ietvaros nav jākārto latviešu valodas eksāmens. Aprakstam par Latvijas pilsonības iegūšanu pievienots Latvijas Institūta videoklips Welcome to Latvia.

Kāda Valērija Afoņina vadītais uzņēmums atrodas Prāgā, un līdzās Igaunijas un Latvijas pilsonībām tas piedāvā iespēju iegūt Bulgārijas un Rumānijas pasi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits