Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Lepena mītiņā Parīzē kopējusi Fijona runu

Galēji labējā kandidāte uz Francijas prezidenta amatu Marina Lepena pirmdien mītiņā Parīzē vārds vārdā atkārtojusi daļu no runas, ko aprīlī saviem atbalstītājiem teica konservatīvo kandidāts Fransuā Fijons, kurš prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā neiekļuva.

Plaģiātismu, kas otrdien izraisījis komentāru jūru medijos un sociālajos tīklos, pamanīja telekanāls Ridicule TV, kas atbalsta Fijonu.

Lepenas kampaņas vadītājs sacīja, ka Lepenas runā bijuši daži interesanti elementi, piebilstot, ka šādi viņi mēģinājuši iegūt Fijona vēlētāju atbalstu.

Lepena pirmdien mītiņā Parīzē runāja par Francijas ģeogrāfiju un to, kā tā saista valsti ar kultūrām visā pasaulē, kā arī par to, ka cilvēki, sākot no Meksikas un beidzot ar Šanhaju, vēlas mācīties franču valodu. Daļa no šīs runas bija identiska Fijona teiktajai 15.aprīlī Francijas vidienē.

Fijons prezidenta vēlēšanu pirmajā kārtā izcīnīja 19,9% balsu. Vēlēšanu otrā kārta notiks 7.maijā, un tajā sacentīsies Lepena un centrists Emanuēls Makrons. Abi politiķi cenšas pārvilināt savā pusē vēlētājus, kas pirmajā kārtā balsoja par viņu konkurentiem.

 

Top komentāri

...
.
Kā jau visi kam imponē sociālisma, komunisma idejas, arī Lepēna neko jaunu nevar izdomāt. Kopē, zog tāpat kā bijušajā PSRS tika zagtas idejas, tehnoloģijas no nīstajām kapitālisma valstīm. Krievija PSRS mantiniece tagad spieta iepirkt tehnoloģijas un tehniku no ārzemēm. Francija var iekrist tādos pašos slazdos, apstāties attīstībā.
wink
w
Makarons klaji kopē Obamu, mediji izliekas nemanām. https://helenaglass.net/2017/02/17/emmanuel-macron-a-carbon-copy-of-obama/
Sarkanajai maukai adekvātas
S
metodes. Tā arī PSRS laikos rēja un ķengāja ASV un citas kapitālisma valstis, bet, kad kino rādija krievu filmas, tā zāles bija tukšas. Un tikai retais Beatles vai Bee Gee vietā Pesņjari klausījās. Ameriku rēja, bet uz vēdera līda tās tehnoloģiju un varenības priekšā, un tās pīšļus laizīja. Tai Kremļa aģentei ne pašas galva, ne pašas smadzenes - tikai komunistu mēsliem pildītas, un melu un demagoģijas pārpilnas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits