Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Meja gatava grozīt cilvēktiesību likumus, lai sakautu teroristus

Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja paziņojusi, ka ir gatava mainīt cilvēktiesību likumus, ja tie traucēs cīnīties ar terorismu.

Runājot priekšvēlēšanu pasākumā Londonas rietumos, Meja pavēstīja, ka rosinās garākus cietumsodus par terorismu notiesātajiem un padarīt vieglāku par terorismu aizdomās turētu ārvalstnieku deportēšanu.

Pēc Mejas teiktā, ir jārīkojas aktīvāk, "lai ierobežotu aizdomās turamo teroristu brīvību un pārvietošanos, kad mums ir pietiekami daudz pierādījumu, ka viņi ir drauds, taču nav pierādījumu, lai viņus tiesātu tiesā, un ja mūsu cilvēktiesību likumi neļauj mums to darīt, mēs šos likumus grozīsim".

Savukārt Lielbritānijas aktīvistu organizācija Liberty apsūdzēja Meju vēlmē iznīcināt Lielbritānijas cilvēktiesību likumus.

"Ja Terēza Meja izdarīs to, ko viņa draud, viņa ieies vēsturē kā premjerministrs, kas pasniedzis teroristiem viņu lielāko uzvaru," pavēstīja organizācijas direktore Marta Spurjē. "Lētu politisko punktu un virsrakstu dēļ viņa ir gatava graut mūsu demokrātu, brīvību un tiesības - tās pašas lietas, kurām šie vardarbīgie slepkavas cenšas uzbrukt."

 

Top komentāri

Mēs visi sirsnīgā
M
pārliecībā kvēli ticam - daudzie gadījumi kad teroristi ir bijuši "policija uzmanības lokā", bet nekāda policijas rīcība nesekoja, šie gadījumi nav pilnīgi nekādā sakarā ar valdošo aprindu vēlmi "pievilkt skrūves" un ierobežot cilvēku brīvību. Nav pieļaujama pat doma, ka terorisms ir savā ziņā regulēts - kad vajag palielināms, kad vajag - samazināms. Kāds murgs, tīrais sazvērestības teoriju murgs!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits