Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Noskaidrota Vācijas "meža zēna" identitāte

Vācijas mediju par "meža zēnu" nodēvētais jaunietis, kurš pirms deviņiem mēnešiem vērsās pie Vācijas varasiestādēm, sakot, ka gadiem ilgi dzīvojis mežā, ir holandietis, piektdien vēsta ziņu aģentūra ANP, atsaucoties uz informācijas avotiem policijā. Kā noskaidrojies, jaunietis ir 20 gadus vecs un viņš ir no Hengelo pilsētas Nīderlandē.

"Meža zēns" ticis identificēts, kad kāda holandiete piezvanījusi varasiestādēm, sakot, ka atpazinusi smaidīgo, blondo puisi, kurš redzams Vācijas policijas otrdien medijiem izplatītajās fotogrāfijās.

Nīderlandes policija sazinājusies ar Vācijas kolēģiem, un "meža zēna" identitāte tika apstiprināta.

Varasiestādes neatklāj viņa vārdu, un pagaidām nav skaidrs, kāpēc viņš pametis Nīderlandi un uzradies Berlīnē, taču cilvēki, kas viņu atpazinuši, norādījuši, ka viņam bijušas "personīgas problēmas".

Cenšoties atrisināt mīklu, kas aizsākās pagājušajā gadā, Berlīnes policija otrdien nosūtīja medijiem "meža zēna" fotogrāfiju, kurā viņš bija redzams smaidot, ģērbies T-kreklā un zelta ķēdīti ap kaklu.

Plašāka sabiedrība "meža zēna" stāstu uzzināja pēc tam, kad viņš 2011.gada 5.septembrī ieradās Berlīnes rātsnamā. Puisis apgalvoja, ka dzīvojis mežā pēdējos piecus gadus kopā ar savu tēvu, kurš augustā nomiris. "Meža zēns" runājis angliski un vāciski zinājis vien dažus vārdus. Puisis teica, ka viņa vārds esot Rejs un ka viņš ir dzimis 1994.gada 20.jūnijā.

Rejs policijai sacīja, ka apglabājis tēvu kādā bedrē zem akmeņiem un pēc piecu dienu gājiena nokļuvis Berlīnē.

Neilgu laiku pavadījis jauniešu ārkārtas dienestā, "meža zēns" tika ievietots aprūpes namā, un viņam norīkots tiesiskais aizbildnis. Jaunatnes dienestam un policijai bijušas "lielas šaubas" par jaunieša stāstu, un likumsargi nolēmuši publiskot viņa fotoattēlu, lūdzot sniegt jelkādu informāciju, kas palīdzētu šo lietu atrisināt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits