Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Hodorkovskis: Putins palīdzēs Lepenai uzvarēt Francijas prezidenta vēlēšanās

Krievija mēģinās palīdzēt Marinai Lepenai uzvarēt Francijas prezidenta vēlēšanā tāpat, kā palīdzēja Donaldam Trampam ASV, intervijā EUObserver teica Kremļa kritiķis Mihails Hodorkovskis.

"Putins redzēja, kā var spēlēties ar vēlēšanām ASV, ko viņš tur arī darīja, un izlēma likt jaunas likmes, būtībā piedalīties nākamajās vēlēšanās [Francijā]," atklāja Hodorkovskis .

Viņš norāda, ka Lepenas uzvara Kremlim "radīs reālu iespēju iznīcināt Eiropas Savienību".

Kremļa kritiķis arī uzskata, ka Putins NATO uztver par lielāku ienaidnieku nekā Eiropas Savienību, jo ES  "tiek uzskatīta par vāju, kaut ko, ko var praktiski ignorēt".

Ja Francija pametīs ES, kā Lepena to vēlas, tad ES autoritāte samazināsies vēl vairāk, skaidroja Hodorkovskis. "Tas nozīmēs to, ka ES vairs nebūs kodolieroči... kas ļaus Kremlim brīvāk veikt savu ārpolitiku," intervijā izteicās Hodorkovskis.

 

 

 

 

Top komentāri

Jautājums
J
Padzivosim ,redzesim man šiet Le Lešu,ir mazs reitings
Dāvis
D
Ja var ticēt Hodorkovskim, tad tas Pūķins ir baigais šiška! Pasaules mērogā. Jau iecēlis ASV prezidentu, tagad norīkos darbā arī Francijas kolhozam priekšsēdi. Bet jūs domājāt ka ir arī tāda rietumu demokrātija. Nieki un putra!
reptilis
r
Hodorkovskis..Berizovskis...un citi ""kungi"" arī palīdzēja nākt pie varas Putinam..... Man cars Putins nepatīk!...,bet man nepatīk arī zaglīgi oligarhi,kuri pie naudas tikuši ejot pāri līķiem....un vēl vairāk man nepatīk,ka viņi māca citus ,kā tiem rīkoties un balsot.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits