Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Krievijā iecelts atbildīgais par satiksmes drošību

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs ieviesis jaunu amata pozīciju Iekšlietu ministrijā, kuras pārstāvim jārūpējas par satiksmes drošību valstī. Kamēr D. Medvedevs cer, ka tā izdosies mazināt terora akta draudus, kritiķi saskata kārtējo birokrātisko soli, kas maskē valsts nespēju cīnīties ar terorismu, norādījis Reuters. Amatā iecelts autosatiksmes drošības ģenerālis Viktors Kirjanovs. Viņš esot piemērots šim darbam, jo jau iepriekšējā amatā darbojies satiksmes jautājumu sfērā.

Ria-Novosti norādījuši Krievijas ceļu satiksmes drošības eksperti, V. Kirjanova nozīmēšana amatā izraisījusi lielu pārsteigumu. Tie uzsvēruši, ka viņa iepriekšējā darbavietā atklājusies ģenerāļa nespēja tikt galā ar satiksmes sfēru un tās korumpētību.

Satiksmes drošība Krievijā ir aktuāla problēma, it sevišķi Ziemeļkaukāza reģionā. Arī pirmdien Dagestānas republikā detonēja spridzeklis, kad tam pāri brauca vilciena lokomotīve, tomēr negadījumā cietušo nav.

Par nepieciešamību stiprināt drošību prezidents paziņoja pēc 24. janvāra terorakta Maskavas Domodedovas lidostā, kad terorista pašnāvnieka sarīkotā sprādzienā gāja bojā 35 cilvēki. D. Medvedevs asi nosodīja vājo drošības kontroli lidostā un solīja sodīt ikvienu, kas tajā vainojams. Tam sekoja arī vairāku ar transporta pārvaldi saistītu amatpersonu atlaišana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits