Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Putins Kerčas slaktiņu dēvē par globalizācijas rezultātu

Krievijas okupētās Krimas pilsētā Kerčā arodskolā notikušais slaktiņš, kurā dzīvību zaudēja 21 cilvēks, ir globalizācijas rezultāts, ceturtdien diskusiju klubā Valdajs paziņoja Krievijas prezidents Vladimirs Putins.

"Gribētu sākt ar vakardienas traģēdiju. Tas cita starpā, pēc visa spriežot, ir globalizācijas rezultāts. Lai arī cik tas nebūtu dīvaini. Soctīklos, internetā mēs redzam, ka ir izveidotas veselas sabiedrības," sacīja Putins.

Viņš norādīja, ka viss ir sācies ar labi zināmajiem traģiskajiem notikumiem ASV skolās.

"Jauni cilvēki ar nenoturīgu psihi sev rada kaut kādus viltus varoņus. Tas nozīmē, ka mēs visi, kopā ņemot, ne tikai Krievijā, bet pasaulē kopumā, slikti reaģējam uz apstākļiem, kas pasaulē ir izmainījušies. Tas nozīmē, ka mēs jaunatnei neradām vajadzīgu, interesantu un noderīgu saturu. Viņi grābj šo te varonības surogātu. Tas arī noved pie šāda veida traģēdijām," skaidroja Putins.

Jau ziņots, ka trešdien arodskolā Kerčā, Krievijas okupētajā Krimā, sprādzienā un apšaudē dzīvību zaudēja 21 cilvēks. Slaktiņu sarīkojis 18 gadus vecs skolas audzēknis.

Krievijas izmeklētāji un okupētās pussalas iedzīvotāji cenšas izprast, kādi bijuši slepkavas motīvi un kā viņš spējis sarīkot šāda mēroga slaktiņu.

Uzbrucēja Vladislava Rosļakova bijusī draudzene telekanālam RT ceturtdien skaidroja, ka puisis vēlējies atriebties par skolā pieredzēto ņirgāšanos.

Top komentāri

TrollisJT
T
Ļoti daudzi, kurus skolā izsmej un sit, gribētu rīkoties līdzīgi, tikai viņiem nav šaujamā.
Miks
M
Par globalizācijas rezultātu??? Tam var pievienoties....un tieši Kremlis ir liels globalizācijas atbalstītājs, jo tieši Kremļa globalizācijas rezultātā radās Krievijas imperija....Un arī Krima ir Kremļa globalizācijas rezultāts.
Nu ja nu ja
N
Tas jau nekas, ka šāvējam visas sienas bija nokarinātas ar Hgusskiy mir un Novorossija plakātiem, bet pats sevi uzskatīja par īsteno Pravoslavno varrioru. Tātad zēniņš bija līdz ausīm atēdies Krievijas Kisseļ TV naida propagandu. Bet vainīgi pindosi un eirogeji. Viņi nabaga Ivanuškam ļauni čukstēja ausī, ka jānobliež no kātiem pāris sopļemenņiku. Puķin, ko tu tādā gadījumā bumbo Sīriju, ja tu saki, ka tu to dari, lai teoristi nenāk uz Krieviju? Davai iedžahņī ar Kalibriem pa Voroņežu vai Jaroslavļu, jo tur potenciālo teeroristu dafiga vairāk ka Sīrijā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits