Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Rogozins: Krievijai ir jāīsteno "tērauda dūres smalkādas cimdā" politika

Krievijai ir jāīsteno "tērauda dūres smalkādas cimdā" politika, svētdien paziņoja Krievijas vicepremjers Dmitrijs Rogozins.

"Galvenais secinājums - mums ir jāatgūst spēks, jāatgūst, tostarp, armijas un flotes rupjais spēks. Mūsu politikai ir jābūt tērauda dūres smalkādas cimdā politikai. Nevienam nav jāšaubās, ka zem cimda ir tērauda dūre," sacīja Rogozins svētdien Brīvprātīgās kustības armijas, flotes un aizsardzības rūpniecības kompleksa atbalstam dibināšanas kongresā Maskavā, kurā piedalījās apmēram 4000 delegātu.

Avīzē Rossijskaja gazeta nesen publicēto Krievijas premjerministra Vladimira Putina rakstu par aizsardzības jautājumiem Rogozins nosauca par "nacionālo doktrīnu".

"Tas nav vienkārši raksts - tā ir jauna doktrīna par valsts atjaunošanu ar aizsardzības rūpniecības kompleksa starpniecību," sacīja Krievijas vicepremjers, kura pārziņā ir militāri rūpnieciskais komplekss.

Rogozins arī teica, ka par 20 triljoniem rubļu (350 miljardiem latu), kas piešķirti Krievijas armijas un flotes bruņojuma modernizācijai, "mums ir jāizgatavo 400 starpkontinentālās raķetes, kas bāzējas uz zemes un jūrā, astoņas stratēģiskās atomzemūdenes, 20 daudzfunkcionālās zemūdenes, 100 kosmiskie aparāti, 600 lidmašīnas, vairāk nekā tūkstotis helikopteru, 28 zenītraķešu kompleksi S-400 Triumf un cita tehnika".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits