Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Grīziņkalnā atklāta Ghetto Games sezona

Svētdien, 13.maijā, Grīziņkalna skeitparkā tika atklāta ielu sporta veidu un kultūras kustības Ghetto Games ceturtā sezona. Šeit notika pirmās šīs sezonas sacensības ielu basketbolā un dejās, ielu vingrošanā un skeitparka sporta veidos, portālu Diena.lv informēja PR&Sponsorship pārstāve Sanda Bruna.

Šosezon Grīziņkalns aicina viesus pārveidotajā skeitparkā, kur atklāšanā spēkiem mērojās 156 ielu basketbola komandas, 129 BMX, inline un skeitborda sporta veidu dalībnieki no 21 pilsētas, 190 Ghetto Dance dalībnieki un vairāk kā 100 ielu vingrošanas un ārmvrestlinga dalībnieki. 

Atklāšanas ceremonijā piedalījās arī Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš, lai Ghetto Games dalībniekiem pastāstītu par stipendijām, kuras šogad varēs izcīnīt viens labākais Ghetto Basket, Ghetto Football, Ghetto Dance un ielu vingrošanas dalībnieks studijām Latvijas Universitātē.

Grīziņkalna skeitparkā bija iespēja sastapt arī Somijas autosportistus – Toniju Gardemeistaru un Tapio Souminenu, kuri tikai pirms dažām stundām bija pabeiguši dalību Talsu rallijā. Viesi uzmanīgi izpētīja Ghetto Games mākslinieka Vladislava Lakšes veidotos zīmējumus sacensību vietas noformējumam.

Par lielisku mūziku visas dienas garumā skeitparkā rūpējās DJ Get Dizzy GACHO Official – elektrohipstera Gacho oficiālas dīdžejs, kurš jau vairākus gadus ir viens no vadošajiem Latvijā. Dj Get Dizzy kļuvis par šīs vasaras Ghetto Games mūzikas seju, tāpēc arī viņu, tā pat kā Ghetto Basket, būs iespēja sastapt katru ceturtdienu Grīziņkalnā.

Ghetto Games nākamais pasākums notiks tur pat – Grīziņkalna skeitparkā trešdien, 16.maijā, kad spēkiem mērosies ielu futbolisti.

Ceturtdien, 17.maijā, cīņa atsāksies basketbolistu starpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi