Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ventspils basketbolisti neizmanto iespējas un savā laukumā piekāpjas PAOK

Latvijas čempionvienība basketbolā Ventspils Eiropas kausa izcīņas pirmā posma ceturtās kārtas mačā savā laukumā trešdien ar rezultātu 63:66 (12:19, 18:11, 14:15, 19:21) zaudēja Saloniku PAOK klubam no Grieķijas.Neizmantojot daudzas labas iespējas mača gaitā, kā arī tā noslēgumā, Ventspils komanda piedzīvoja trešo zaudējumu četrās sacensību spēlēs.

Ventspils komandas labā 15 punktus guva amerikānis Mairs Četmens un Akselis Vairogs, bet pie 13 punktiem tika cits amerikāņu leģionārs Trojs Bārnīss.Spēli Ventspils komanda sāka ļoti neveiksmīgi, nonākot iedzinējos ar 0:8. Pēcāk laukuma saimnieki gan atbildēja ar deviņiem pēc kārtas gūtiem punktiem, bet ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē vadībā ar pieciem punktiem atgriezās viesi. Pirmo ceturtdaļu PAOK komanda noslēdza ar rezultātu 19:12 savā labā.Otrās ceturtdaļas ievadā mājinieki nokļuva iedzinējos ar deviņiem punktiem, bet ceturtdaļas vidū panāca divu punktu deficītu (24:26). Salīdzinoši haotiskā spēlē Ventspils komandai izdevās atjaunot neizšķirtu (30:30), vienībai vēlāk neizmantojot vairākas labas iespējas pārņemt vadību. Ceturtdaļas noslēdzošo trīs ar pusi minūšu laikā komandas punktus vairs neguva.Mača trešās ceturtdaļas pirmo sešu minūšu laikā PAOK vienība vairākas reizes ieguva divu punktu vadību, tomēr atrauties nespēja, kamēr Ventspils uzbrukumos vairākas reizes neizmantoja teju 100% iespējas gūt punktus. Turpinājumā reizi vadībā ar trim punktiem pabija mājinieki, bet ceturtdaļu ar viena punkta vadību (45:44) noslēdza viesi.Noslēdzošajā ceturtdaļā Ventspils komanda uzbrukumā turpināja darboties individuāli un neizmantoja vēl vairākas drošas iespējas gūt punktus. Tas viesiem ļāva saglabāt nelielu vadību, pēc piecām nospēlētām minūtēm rezultātam esot 51:48 par labu PAOK. Ar diviem precīziem tālmetieniem viesiem izdevās panākt astoņu punktu pārsvaru, tomēr Ventspils ātri spēja pietuvoties līdz 54:57. Minūti un 20 sekundes pirms mača beigām Ventspils atradās iedzinējos ar četriem punktiem, bet 35 sekundes vēlāk rezultāts kļuva 57:59.Pēc pretinieku kļūdas mājinieki 33 sekundes pirms ceturtdaļas beigām ieguva tiesības uz uzbrukumu. Piespēlē kļūdu pieļāva Četmens, kas bumbu atdeva PAOK komandai. Ar soda metieniem viesi panāca 61:57 savā labā, bet desmit sekundes pirms fināla svilpes precīzs no tālās distances bija Četmens, panākot viena punktu deficītu. Jau pēc sekundes laukuma saimnieki pārkāpa noteikumus, tomēr viesi abus soda metienus realizēja. Trīs sekundes vēlāk uz soda metienu līnijas stājās jau Četmens, kurš arī abas reizes bija precīzs. Uzreiz pēc tam uz soda metienu līnijas atkal stājās viesi, arī šoreiz esot nekļūdīgi. Vēlreiz pret Četmenu noteikumi tika pārkāpti divas sekundes pirms spēles beigām. Viņš pirmo soda metienu raidīja grozā, bet otro apzināti meta tam garām. Atlēkušo bumbu tomēr ieguva viesi, pret kuriem tika pārkāpti noteikumi, un tas arī laupīja mājiniekiem izredzes atspēlēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi