Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Artūrs Strautiņš: tik pārliecinoša uzvara nāks par labu pārliecībai

Tik pārliecinoša Latvijas basketbola izlases uzvara Pasaules kausa debijas spēlē palīdzēs pārliecībai turnīra turpinājumā, pēc spēles sarunā ar Sporta Avīzi pauda valstsvienības spēlētājs Artūrs Strautiņš.

Latvijas izlase piektdien ar rezultātu 109:70 neatstāja cerību uz panākumu Libānas izlasei. 

"Fantastiskas emocijas. Pirmais, ko gribu pateikt, ir paldies faniem. Neticami spēlēt Indonēzijā tādā atmosfērā - liels paldies visiem, kuri atbrauca," uzreiz pēc spēles kā pirmo basketbolists pauda pateicību latviešu līdzjutējiem, kuru skaits tribīnēs pirmajā spēlē bija ap tūkstoti. Tomēr paralēli Strautiņš arī uzsvēra, ka šāds skaits viņam nebija pārsteigums. "Arī mani daudzi paziņas jau laicīgi bija nopirkuši biļetes un gatavojās šim turnīram. Ļoti patīkami!"

Jau vakar izlases basketbolists Klāvs Čavars pauda, ka libāņiem ir problēmas ar laicīgu atgriešanos aizsardzībā un tas šodienas mačā bija redzams pilnībā. "To skatījāmies video, secinot, ka, ja ielaižam punktus, par to noteikti nedrīkstam domāt un jāiet uz priekšu. Izmantojām daudzas iespējas. Tik pārliecinoša uzvara nāks par labu mūsu pārliecībai, tomēr tagad tā jāaizmirst un jāgatavojas nākamajām spēlēm - ļoti labi zinām, kas mums stāsies pretī," stāstīja Strautiņš, uzsverot, ka otrajā puslaikā, kad Latvijas pārsvars jau bija ļoti liels, izteiktu uzdevumu nav bijis, galvenais nedrīkstēja atslābt.

Basketbolists nevēlējās prognozēt vai otrā apakšgrupas spēlē vēlāk šodien uzvarēs Kanāda vai Francija un galvenais ir domāt pašiem par savu spēli. "Noteikti skatīsimies viņu spēli un gatavosimies."

Nākamajā mačā Latvija svētdien plkst. 16:30 tiksies ar Franciju, kas pērn izcīnīja otro vietu Eiropas čempionātā, vēl pirms gada spēlēja Tokijas olimpisko spēļu finālā, bet iepriekšējos divos Pasaules kausos tikusi pie bronzas godalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi