Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Biedriņš sola NBA jaunajā sezonā sākt visu no jauna

Goldensteitas "Warriors" centra spēlētājs Andris Biedriņš jaunajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonā sola atšķirt jaunu lappusi, sakot, ka ir ne vien pilnībā atguvis veselību, bet arī iemantojis jaunu skatījumu uz lietām.

Gatavojoties sezonas sākumam, Biedriņš arī nomainījis frizūru, stāvo matu ērkuli aizstājot ar īsu parastu griezumu. "Tā ir jauna lappuse," basketbolistu otrdien citēja ASV avīze "The Oakland Tribune", norādot, ka "Warriors" gaida atgriežamies veco labo Biedriņu, kas spēj cīnīties aizsardzībā, ātri kustēties un precīzi uzbrukt no groza tuvuma.

Komandas ieplānotais fiziskais spēles stils un uzsvars uz aizsardzību Biedriņam būs piemērots, turklāt pagājušajā sezonā operētā trūce viņam vairs netraucē, un basketbolists jūtas simtprocentīgi vesels. Otrdien Biedriņš veiksmīgi izturēja fiziskās kondīcijas testu un treniņā parādījis labas aizsarga prasmes.

"Warriors" jaunais galvenais treneris Kīts Smārts uzsvēra, ka arvien atgādina Biedriņam viņa lielo nozīmi komandā. "Warriors" panākumi lielā mērā būs atkarīgi tieši no Biedriņa, nešaubās Smārts. Augusta sākumā Smārts pavadīja divas nedēļas Latvijā, kur Biedriņam mācīja pustālā metiena tehniku un darbību pie groziem ārpus soda laukuma.

Komandas biedri saskatījuši, ka Biedriņš ir atguvis labu noskaņojumu un cīņassparu. "The Oakland Tribune" atgādināja Biedriņa interviju Latvijas medijiem, kurā basketbolists paudis vilšanos par aizvadīto sezonu un līdzšinējo galveno treneri Donu Nelsonu. Biedriņš gan uzsvēra, ka intervijas tulkojums nebija precīzs.

Pēc pagājušās sezonas īpaši tika pieminētas Biedriņa neveiksmes soda metienos, realizējot tikai četrus no 25 mēģinājumiem. Taču šovasar Latvijā Biedriņš uz soda metienu līnijas jau izskatījies daudz labāk, stāstīja Smārts. Biedriņš cer šosezon soda metienos sasniegt 60 procentu precizitāti.

Savainojumu ietekmētā iepriekšējā sezona Biedriņam nebija izdevusies, jo viņš aizvadīja tikai 33 spēles, vidēji cīņā gūstot 5,0 punktus un izcīnot 7,8 atlēkušās bumbas, kas ir zemākais rādītājs kopš NBA karjeras sākšanas 2006.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi