Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

BK Ventspils ar uzvaru Paņevēžā atklāj BBL TOP 16 turnīru

Latvijas komanda Ventspils Baltijas Basketbola līgas (BBL) otrā posma jeb Top16 sacensību pirmajā mačā otrdien ar rezultātu 73:62 (11:11, 18:15, 19:17, 25:19) izbraukumā pieveica Kaspara Vecvagara pārstāvēto Lietuvas komandu Panevēžas Lietkabelis.

Kaut visa cīņa tika aizvadīta samērā saspringtā cīņā un vēl priekšpēdējā minūtē viesiem bija vien piecu punktu pārsvars, Ventspils basketbolisti darbojās pietiekoši pārliecinoši, lai viņu uzvara netiktu apšaubīta.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 18 gūtajiem punktiem bija Donalds Simss, bet ar 13 punktiem palīdzēja Ronalds Zaķis.

Savukārt Lietkabelis vienībā 16 punktus guva viens no talantīgākajiem Lietuvas jaunajiem spēlētājiem Edgars Ulanovs. Tikmēr Vecvagars šoreiz nospēlēja 22 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, sezonu Lietkabelis sastāvā sāka vēl viens latvietis Kaspars Cipruss, tomēr viņš pašlaik uz pārbaudes laiku pievienojies Ukrainas komandai Odessa.

Abas komandas spēlē A grupā, kurā sacentīsies arī Igaunijas vienība Parnu un Latvijas vienība Barons kvartāls, kas abas savas pirmās spēles aizvadīs sestdien.

Kopumā BBL otrajā posmā 16 vienības sadalītas četrās grupās, pa četrām komandām katrā, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Pēc tā katras grupas divas spēcīgākās vienības sasniegs ceturtdaļfinālu, kam sekos pusfināli un fināls.

Kā ziņots, BBL pirmajā posmā cīnījās 23 komandas un no Latvijas vienībām to nepārvarēja vienīgi Liepāja/Triobet. Bez zaudējumiem pirmajā posmā cīnījās Ventspils, kā arī Lietuvas vienības Prienai un Pasvāles Pieno žvaigzdes.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi