Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kurtinaitis: lielākā daļa VEF spēlētāju tikai spēlē basketbolu

'VEF Rīga'' galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc otrdienas zaudējuma ''ČEZ Nymburk'' Eiropas Basketbola līgu apvienības (ULEB) kausa spēlē atzina, ka tikai dažiem komandā, kā Kristapam Janičenokam, ir cīnītāju raksturs, bet pārējie tikai spēlē basketbolu.

''Pirms spēles uzskatīju, ka ''ČEZ Nymburk'' savās mājās vajag uzvarēt,'' sacīja Kurtinaitis. ''Taču spēle parādīja, ka pretinieki bija labāki un nācās viņus apsveikt ar uzvaru.''

''VEF Rīga'' zaudēja Čehijas klubam ar 75:85 un piedzīvoja otro zaudējumu aizvadītajās divās spēlēs Eiropas kausa grupu turnīrā.

''Spēles sākums rādīja, ka VEF ir ātrāka un svaigāka komanda, taču tika pieļauts pārāk daudz kļūdu jau pirmajā ceturtdaļā, kurā bija desmit kļūdas. Tas ir par daudz, lai Eiropas kausa spēlē varētu uzvarēt jebkuru pretinieku.''

Trenerim vien nācās atzīt, ka ''rezultāts ir tāds, kāds ir''.

''VEF Rīga'' centra spēlētājs, baltkrievs Artjoms Parahovskis preses konferencē labprātāk izvēlējās runāt angliski nekā krieviski un atzina, ka zaudējums ir smags. ''Zinājām cik svarīga ir šī spēle, bet pretinieks bija pārāks.''

Parahovskis gan sacīja, ka komanda smagi cīnījusies, taču zaudējusi saudz bumbas, kas arī novedis pie zaudējuma.

''ČEZ Nymburk'' galvenais treneris Ronens Ginzburgs sacīja, ka komanda slikti iesākusi spēli, VEF agresīvi nospēlējuši aizsardzībā, turpretī viņa komanda slikti nospēlējusi aizsardzībā. ''Pēc tam spēle uzlabojās. Vienubrīd gan mums bija problēmas pret VEF zonas aizsardzību, taču to pārvarējām''.

Ginzburgs arī uzsvēra to, ka komandai ir nežēlīgi pārbraucieni, jo komanda spēlē arī Adrijas līgā. Pagājušajā sestdienā bijusi spēle Horvātijas pilsētā Vršacā, tagad Rīgā, bet nākamsestdien jāspēlē Bosnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi