Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šovakar cīņa par finālu pret pasaules vicečempionēm

Latvijas U-20 basketbolistes šovakar aizvadīs Eiropas čempionāta pusfināla spēli, kurā tiksies ar vienaudzēm no Spānijas. Spēles sākums plkst. 20.45.

Nav šaubu, ka arī šovakar Liepājas halles tribīnes būs pārpildītas un daudziem iekšā tikt gribētājiem nāksies skatīties spēli televīzijā (spēli translēs Viasat Sport Baltic kanāls).

Piektdien latvietes saspringtā cīņā ar 64:57 pārspēja sīkstās pretinieces no Turcijas. Pēdējā pusminūtē divus rezultatīvus tālmetienus izpildīja Klintsone un nodrošināja turnīra saimniecēm septiņu punktu pārsvaru.

Latvijas izlases galvenais treneris Mārtiņš Zībarts sūkstijās, ka spēlē ar Turciju netika realizēti virkne metienu no brīvām pozīcijām. "It kā izspēlējām līdz brīviem metieniem... Grūti pateikt, vai uztraukums vai kas cits, bet brīvie metieni nekrita iekšā." Iepriekšējā spēlē sākumā laukumā izgāja pāris rezervistes, lai pietaupītu spēkus izlases līderēm izšķirošajiem brīžiem. Vai tā viņš rīkosies arī šodien, redzēsim spēlē.

Spānietes pērn pasaules U-19 čempionātā izcīnīja sudraba godalgas. Šā gada Spānijas izlases sastāvā ir desmit spēlētājas no laureātu komandas. 

Spānijas izlases kodolu veido saspēles vadītāja Kristina Ouvina (pasaules čempionātā bija simboliskajā izlasē) un uzbrucēja Marta Hargaja, kura tika atzīta par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju. Abas spēlēs Spānijas spēcīgākajos klubos Saragosā un Salamankā.

Vēl četras spānietes - Leonora Rodrigesa, Mireija Bila, Vega Himeno un Amaija Hastaminsa - studē un spēlē ASV koledžās. Himeno to dara kopā ar Annu Gailīti un Kristīni Silarāju, pārstāvot Roberta Morisa universitāti. Bila spēlē Filadelfijas Saint Joseph`s vienībā, kurai pievienosies Ilze Gotfrīda. 

Ceturtdaļfinālā spānietes ne bez tiesnešu palīdzības izcīnīja minimālu uzvaru pār Ukrainu (75:74).

Otrajā pusfinālā tiksies Krievijas un Francijas izlases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi