Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Zvirgzdiņš: Pirms spēles rādījām uz apmali un teicām - te var dabūt traumu

"Pirms spēles ar treneri Aivaru Vīnbergu rādījām uz apmali un teicām - te var dabūt traumu. Arī man bija jāpiedomā, lai cīņas karstumā nepakluptu un neuzkristu spēlētājām," pēc Eiropas čempionāta pirmās spēles, kurā Latvija ar 60:76 piekāpās serbietēm, sacīja izlases galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš.

Kādā no epizodēm savainojumā iedzīvojās izlases līdere Anete Jēkabsone-Žogota. Pie vainas bijis savdabīgais risinājums, ka laukums un rezervistu soliņš neatrodas vienā augstumā. Piecu centimetru vertikālais kritums šoreiz izrādījās liktenīgs izlases līderes potītei. Anete bija ļoti sarūgtināta, pat dusmīga par to, kā tika pie traumas, bet cer, ka ar dakteru palīdzību piektdien būs uz kājām. Pati šodien ļoti gribēja palīdzēt, bet treneri neļāva.

"Esmu apmierināts ar spēles sākumu, kas parādīja, ka mūsu sagataves bija pareizas. Viss strādāja, cīnījāmies līdzīgi, bijām pat priekšā, taču Anetes Šteinbergas neveiksmīgais sākums [piecas piezīmes septiņās minūtēs - red.] un Jēkabsones-Žogotas trauma to izjauca. Jaunajām šobrīd vēl nepietiek meistarības ne aizsardzībā, ne uzbrukumā, lai cīnītos ar tādu komandu kā Serbija. Pirmajā puslaikā uz iestrādnēm vēl pacīnījāmies, bet otrajā pretinieces jau bija izdarījušas secinājumus un izmantoja mūsu vājās vietas. Neteiktu, ka Anešu neveiksmes izjauca mūsu spēli, bet mazliet iedragāja psiholoģiski gan. Beigās mazliet piedomājām arī par to, ka priekšā ir trīs svarīgas spēles," sacīja Zvirgzdiņš.

Tikmēr izlases kapteine Gunta Baško-Melnbārde atzina, ka Šteinbergas un Jēkabsones-Žogotas likstas, saprotams, nav palīdzējušas nospēlēt labāk, tomēr nav bijis arī izšķirošais faktors. " Jāsaprot, ka Serbija ir potenciālā grupas līdere. Spēlētājām ir jānotic sev, lai šādas komandas pieveiktu. Trešajā ceturtdaļā pārāk daudz izlaidām cauri aizsardzībā, pašas nevarējām iemest. Tomēr prieks par jaunajām meitenēm, kuras uznāca un labi pacīnījās, iegūstot pārliecību par sevi."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi