Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Garkalne/Livonia regbisti uzvar Kalvi un kļūst par Super4 vienīgajiem līderiem

Trešdien Upesciema stadionā notika kārtējā Latvijas čempionāta “Super 4” spēle regbijā, kurā “Garkalne/Livonia” ar 42:23 (20:9) samērā pārliecinoši pieveica “Kalvi”, kļūstot par turnīra tabulas vienpersoniskiem līderiem, vēsta Latvijas Regbija federācija.

Livoniešu pārākums izpaudās jau no pirmajām spēles minūtēm. Itin drīz arī tika atklāts rezultāts – Lietuvas izlases spēlētājs Andrjus Sutkus guva piezemējumu un rezultāts kļuva 5:0 “Garkalne/Livonia” labā. Tiesa, itin drīz “Kalve” atbildēja ar precīzu Mihaila Tumina soda sitienu – 3:5. Turpinājumā atkal izcēlās “Garkalne/Livonia” regbisti, kas pēc Toma Ziboļa piezemējuma un Kristapa Bērziņa realizācijas sitiena panāca 12:3. “Kalves” atbilde atkal bija Tumina precīzi izpildīts soda sitiens – 6:12. Pirmā puslaika atlikušajā laikā livonieši precīzi izpildīja soda sitienu (K. Bērziņš), bet pēc Vigo Valdava juniora piezemējuma rezultāts jau kļuva 20:6 “Garkalne/Livonia” labā. “Kalves” atbilde jau trešo reizi pēc kārtas bija Tumina precīzs soda sitiens. 9:20 livoniešu labā, tā arī noslēdzās mača pirmā daļa.

Spēles otro puslaiku ievadīja K. Bērziņa precīzais soda sitiens, panākot 23:9. Savukārt “Kalve” atbildēja ar Elmāra Imbrasa piezemējumu un precīzu Tumina realizācijas sitienu – 23:16. Likās, ka spēle vēl būs gana intriģējoša, taču otrās daļas vidū “Garkalne/Livonia” sāncenšiem deva izšķirīgo triecienu. Vispirms Sutkus piezemēja bumbu sāncenšu ieskaites laukumā, bet K. Bērziņš precīzi izpildīja realizāciju (30:16), pēc tam sekmīgi uzbrukumā nospēlēja Vaidots Gaubs, panākot 35:16, bet livoniešu ofensīvai punktu pielika Ainārs Bērziņš ar piezemējumu un Kristaps Bērziņš ar precīzu realizāciju – 42:16. Tikai pašā mača izskaņā “Kalve” spēja atbildēt ar Tumina piezemējumu un precīzu realizāciju. 42:23 “Garkalne/Livonia” labā, tā arī noslēdzās šis mačs, kas atnesa piecus punktus livoniešiem, bet “Kalvei” sagādāja pirmo zaudējumu “Super 4” spēļu ietvaros.

“Garkalne/Livonia” galvenais treneris Marks Allens:
– Šovakar nospēlējām ļoti labi. Teicami izpildījām spēles plānu, lai arī “Kalve” bija spēcīgs pretinieks. Nākamnedēļ pret “Miesniekiem” mums būs tikpat nopietna spēle. Priecē arī tas, ka Velsas kluba “Ospreys” treneri Toniju Tomasu ir ieinteresējuši četri mūsu regbisti.

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs:
– Pietrūka Dmitrija Baikova. Bet arī bez viņa mēs “nesēdējām” aizsardzībā. Tādas spēles kā šī būtu vajadzīgas vairākas, lai Latvijas izlases kandidāti varētu uzlabot savu fizisko kondīciju. Protams, mums bija kļūdas aizsardzībā, bet ko lai dara, ka lietuvieši skrien ātrāk... Izlases spēlētājiem ir pie kā piestrādāt.

Latvijas čempionāta “Super 4” turnīra tabula
(komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, bonusa punkti, punkti kopā)

“Garkalne/Livonia” 2 2 0 0 2 10
“Kalve” 2 1 0 1 0 4
RK “Miesnieki” 1 0 0 1 1 1
“LMT/Eži” 1 0 0 1 0 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi