Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lady Lacrosse komanda kļūst par divkārtējām Latvijas čempionēm lakrosā

Noslēdzies Latvijas čempionāts Lakrosā sievietēm 2013. Svētdien, Rīgā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas stadionā par 2013. gada Latvijas čempionēm kļuva LadyLacrosse I komanda. 

13. oktobrī notika pēdējā šī gada Latvijas čempionāta spēle, kurā ar rezultātu 17:1 pārliecinošu uzvaru pār SLK Rīga un uzvaru visā čempionātā svinēja LadyLacrosse I komanda. Pēc spēles notika apbalvošanas ceremonija, kurā tika pasniegtas medaļas un individuālās balvas. Čempionāta rezultatīvākās spēlētājas titulu ieguva Madara Duļevska (LadyLacrosse II), par LadyLacrosse I labāko spēlētāju tika atzīta Valērija Druzjaka, par SLK Rīga labāko spēlētāju tika atzīta Ieva Vilks un LadyLacrosse II komandas labāko spēlētāju Maija Bidiņa.  

Latvijas Lakrosa federācijas prezidents Jānis Stērninieks: „Šis gads sieviešu lakrosā bijis ļoti nozīmīgs. Šajā vasarā Latvijas valstsvienības komanda pirmo reizi startēja pasaules čempionātā un ieguva savas pirmās starptautiskās uzvaras. Man ir liels prieks redzēt, ka iegūtopieredzi un spēles prasmimeitenes demonstrē Latvijas čempionātā.” 

Latvijas čempionāts tika spēlēts 2 posmos – pavasarī un rudenī. Par Latvijas čempiona titulu sacentās 4 komandas - SLK „Rīga”, kuras ir 2011. gada čempiones un „LadyLacrosse I”, kurām pieder pašreizējais čempionu tituls, LadyLacrosse II komanda un Libava/Mītava apvienotā komanda.Latvijas čempionāta lakrosā sievietēmnotiek kopš 2011. gada.  

Vietu sadalījums:
1. Ladylacrosse I
2. SLK Rīga
3. LadyLacrosse II
4. Libava/ Mītava

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi