Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arī atbalss kritiķiem

Pirms UEFA Eiropas līgas atbildes spēles ar Derry City futbolistiem Īrijā vēl gribētu mazliet atcerēties pirmo spēli tepat -- Rīgā! Pats spēles sākums mūsu komandai bija labs -- kontrolējām spēles gaitu, guvām vārtus, varējām iesist uzreiz otro golu, bet mazliet nepaveicās. Taču pēdējās desmit minūtēs pirmajā puslaikā iniciatīvu lēnām pārņēma Derry City un diemžēl puslaikā izskaņā viņiem arī izdevās gūt vārtus.

Tik svarīgos vārtus viesos, kuriem ir ļoti liela vērtība. Kā jau minēju iepriekšējā blogā, nedrīkstam ielaist vārtus savā laukumā, jo tad arī viesos obligāti ir jāgūst vārti, ja spēle beidzas neizšķirti. Tāpēc arī būtu pat daudz labāk, ja spēlē būtu beigusies 0-0. Diemžēl 2.puslaikā mums neizdevās iesist vārtus un spēlē tā arī beidzās 1-1, kas mums sola ļoti grūtu atbildes spēli Īrijā.Pašam diemžēl neizdevās iziet laukumā līdz galam vēl neizārstētās traumas dēļ, kaut gan pašam ļoti gribējās spēlēt. Treneris puslaika pārtraukumā teica, ka varbūt iziešu uz pēdējām 15 minūtēm, tāpēc, lai esmu gatavs, ja gadījumā vajadzēs iziet. Tomēr treneris neizlaida laukumā un tas pat ir labāk, jo nebiju gatavs uz visiem 100% un nezinu vai no manis sanāktu kāds palīgs laukumā pārējiem puišiem... Treneris veica tikai 2 spēlētāju maiņas, laukumā laižot spēlētājus, kas tikai nesen atkopusies pēc traumām -- Cauņu un Agafonovu. Varēja redzēt, ka abiem meistarība ir laba, bet traucēja tas, ka ilgi nav bijusi spēļu prakse. Ja tāda būtu un abi būtu jau sasnieguši savu labāko formu, domāju, ka tieši ar viņu abu palīdzību mēs būtu to otro golu iesituši...Paldies arī sanākušajiem skatītājiem. Biju domājis, ka būs nedaudz vairāk, bet arī aptuveni 2000 nav slikts rādītājs Latvijas līmenim. Tomēr varēja redzēt, ka pat 70 Derry City fani ir daudz aktīvāki par mūsējiem tribīnēs... Turēt līdz viņu faniem centās mūsu mazā fanu grupa, kas bija G sektorā, tāpēc viņiem īpašs paldies.Runājot par atbildes spēli -- uzreiz varu pateikt, ka centīsimies spēlēt savu spēli tā, lai pēc iespējas ātrāk gūtu vārtus. Vārti mums ir jāgūst obligāti, lai varētu tikt tālāk -- nākamajā kārtā. Taču tad īri uzreiz vēlēsies atspēlēties, bet mums pavērsies iespējas uz ātrajiem pretuzbrukumiem. Īrus noteikti dzīs uz priekšu viņu fani. Sola, ka stadions būs pilns.Ceru, ka pats līdz atbildes spēlei būšu izveseļojies un varēšu spēlēt, sākumsastāvā vai laukumā izietu uz maiņu. To izlems treneris, bet vēlme spēlēt un censties to spēli uzvarēt ir liela, gan man pašam, gan visai komandai, jo gribam tikt nākamajā kārtā un uzspēlēt pret mūsu bijušo komandas biedru Viktoru Morozu un viņa pārstāvēto Sofijas CSKA klubu...Tiem futbola kritiķiem, kas bija stadionā un smīkņāja pa katru mazāko kļūdu un neprecīzo piespēli, gribētu ieteikt, pašiem paprovēt kaut ko padarīt un sasniegt vismaz kādu līmeni kādā no sporta veidiem un tad paši zinās, ka nekļūdās tikai tie, kas neko nedara... Un kā jau minēju -- neesam nekāda Barcelona, kaut gan arī viņi dažkārt kļūdās bērnišķīgās situācijās. Ne vienmēr viss izdodas tā, kā mēs paši to gribēt, bet mēs cenšamies, cik varam un cik atļauj mūsu līmenis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi