Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dukurs: progress ir acīmredzams

Latvijas skeletonists Martins Dukurs jau otro Pasaules kausa posmu pēc kārtas kāpis uz goda pjedestāla. Pēc uzvaras iepriekšējā posmā šoreiz viņam bronzas medaļa Leikplesidā. "Uzskatu, ka kopumā otrais posms komandai aizvadīts ļoti veiksmīgi," pēc finiša intervijā Dienai teica Martins. "Mēs esam aiz lielvalsts Vācijas.

Taču, ņemot vērā, kādi rezultāti tika sasniegti šajā trasē pērn, es uzskatu, ka progress ir acīmredzams.""Jau treniņi rādīja, ka ar labiem braucieniem varētu aizķerties spicē. Mazliet sabojājās laika apstākļi. Gribējās, lai paliek tikpat vēss kā treniņu dienās. Neko darīt, visiem laika apstākļi ir vienādi. Runājot par braucieniem, pirmais bija ar nelielām kļūdiņā, bet otrais - nesanāca... Jau startā par tālu aizskrēju un trases lejasdaļā parupji kļūdījis. Vācieši kā treniņos, tā arī sacensībās brauca ātri. Viņiem tehnika laba, brauc arī labi."

Brālis Tomass komentēja sacensības tā: "Esmu apmierināts ar rezultātu. Braucieni izdevās samērā labi. Protams, bija nelielas kļūdas, taču šī trase ir diezgan sarežģīta, tāpēc perfekti nobraukt divus braucienus nesanāk. Starta ieskrējiens varēja būt nedaudz labāks, jo pārāk daudz zaudēju gan Martinam, gan krievam Tretjakovam. Lai iesprauktos trijniekā, vajadzēja pirmo braucienu veikt ar mazāk kļūdām trases vidusdaļā, bet otrajā braucienā bija jau labāk."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi