Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Kivleniekam 16.vieta Madonā notiekošā Eiropas čempionāta orientēšanās ar slēpēm sprinta distancē

Latvijas sportists Andris Kivlenieks sestdien izcīnīja 16.vietu Madonas apkārtnē notiekošā Eiropas čempionāta orientēšanās sportā ar slēpēm sprinta distancē.

Aizvadīto 3,9 kilometrus garo distanci ar 18 kontrolpunktiem Kivlenieks veica 15 minūtēs un 55 sekundēs, par minūti un divām sekundēm atpaliekot no uzvaru izcīnījušā bulgāra Staņimira Belomaževa. 

Vēl no Latvijas sportistiem 39.vietu ieņēma Andris Jubelis, Raivo Kivleniekam 42.pozīcija 49 sportistu konkurencē, bet Nauris Neimanis un Reinis Putniņš nefinišēja. 

Eiropas čempionāts ilgs līdz svētdienai, kad notiks medaļu sadale trīs posmu stafetēs. 

Paralēli Eiropas čempionātam pieaugušo konkurencē Madonā notiek arī pasaules junioru čempionāts, Eiropas jaunatnes čempionāts un pasaules veterānu čempionāts šajā sporta veidā. 

Tā Eiropas jaunatnes čempionātā sprinta distancē 19.vietu izcīnīja Uldis Upītis, Jevgēņijam Daņilovam 28.pozīcija, Toms Tipainis finišēja 31.vietā 38 sportistu konkurencē, bet Atis Heinols nefinišēja. 

Savukārt starp jaunietēm Laura Leiboma ieņēma 32.vietu, Annija Anna Zaļaiskalna finišēja pozīciju zemāk, bet Diāna Marta Rutka un Austra Zuševica nebija 36 finišējušo sportistu vidū. 

Tikmēr pasaules junioru čempionātā puišu konkurencē 22.vietu izcīnīja Nauris Raize, Jānis Sars ieņēma 27.vietu, Jānim Baunim 37.pozīcija 52 orientieristu konkurencē, bet nefinišēja Emīls Henrijs Taube. 

Savukārt starp juniorēm Līga Valdmane ieņēma 17.vietu, kamēr Ieva Krūmiņa, Sigita Lapsiņa un Zane Camane ierindojās no dalītās 28.vietas līdz 31.pozīcijai. 

Šī ir pirmā reize kopš 2006.gada, kad Latvijā tiek rīkotas augstākā līmeņa orientēšanās sacensības ar slēpēm. Toreiz Madonā tika uzņemts pasaules veterānu čempionāts un Pasaules kausa izcīņas posms. 

Līdz nedēļas nogalei sacensības notika Gaiziņkalnā, bet sprinta un stafetes cīņas tiek aizvadītas netālu no Madonas esošajā Smecersilā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi