Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

LTV7 šonedēļ – PČ bobslejā, EČ daiļslidošanā, Eirokauss basketbolā un Red Bull Crashed Ice

Šonedēļ LTV7 piedāvā plašu sporta pārraižu programmu, turpinot sekot līdzi _VEF Rīga _spēlēm un Red Bull Crashed Ice sacensībām, kā arī aicinot skatīties Eiropas čempionātu daiļslidošanā un ekskluzīvas pārraides no pasaules čempionāta bobslejā un skeletonā, informē LTV pārstāvis Jānis Kalve.

VEF Rīga basketbolisti šonedēļ turpina gaitas Eirokausa izcīņā. Trešdien, 23. janvārī, pulksten 18.45 vefieši izbraukumā spēkosies ar spēkos līdzīgiem pretiniekiem no čehu kluba Nymburk. CEZ Basketball Nymburk nav kausa izcīņas grupas favorīte, lai arī šoreiz komandai ir sava laukuma priekšrocības. 

No 23. līdz 27. janvārim LTV7 piedāvā sekot līdzi visiem svarīgākajiem notikumiem Eiropas čempionātā daiļslidošanā, kas šogad notiek Zagrebā. Tiešraides trešdien iesāks īsā programma dejās un īsā programma pāriem, ceturtdien turpinās īsā programma vīriešiem un izvēles programma pāriem, piektdien – īsā programma sievietēm un izvēles programma dejās, sestdien – izvēles programma vīriešiem un sievietēm, svētdien – medaļnieku paraugdemonstrējumi. 

Tāpat LTV7 skatītājiem šonedēļ ir ekskluzīva iespēja skatīties tiešraides no pasaules čempionāta bobslejā un skeletonā, kas notiek no 26. janvāra līdz 3. februārim Sanktmoricas dabīgā ledus trasē Šveicē. Šajā nedēļas nogalē – sacensības bobsleja divnieku ekipāžām. Lai arī Sanktmoricā mājiniekiem šveiciešiem, kurus trenē mūsu Jānis Ķipurs, ir lielas priekšrocības, Latvija cer uz Oskara Melbārža pilotēto divnieku, kas sezonas laikā regulāri tiek desmitniekā.  

LTV7 nedēļas sporta programmu svētdien, 27. janvārī, pulksten 14.45 papildina Red Bull Crashed Ice kārtējais posms. Latviju pēdējos gados šajā seriālā pārstāvējis Armands Tripāns. Pirmajā posmā Kanādā individuāli viņam ne sevišķi veicās, toties bija augsta vieta stafetē kopā ar amerikāņiem. Šosvētdien sacensības ASV.

Visas šīs nedēļas sporta pārraides skatāmas tiešraidē arī LTV.LV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pietrūka kapteiņa

VEF Rīga piekāpjas izrāvienu cīņā Čempionu līgas spēlē.

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi