Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Samoilovs un Šmēdiņš Argentīnā sāk ar divām uzvarām, pārējiem zaudējumi

Pludmales volejbola sezonas otrajā Grand Slam turnīrā Argentīnas pilsētā Korjentesā priekšsacīkstes ar divām pārliecinošām uzvarām sāka Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri piektdien turpinās cīņu par pirmo vietu savā apakšgrupā. Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kā arī Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins turnīru sāka ar diviem zaudējumiem, un cīnīsies par trešo vietu.

Ar devīto numuru izlktie Samoilovs/J.Šmēdiņš H apakšgrupas pirmajā spēlē pārliecinoši ar 2-0 (21:15, 21:15) pārspēja norvēģus Īveru Andreasu Hūremu un Jeiru Eithumu, bet otrajā spēlē ar 2-0 (21:16, 21:17) pieveica šveiciešus Filipu Gabatūleru un Jonasu Veingartu. Priekšsacīkšu pēdējā spēlē pret mājiniekiem Pablo Bjanši un Pablo Mihelu Svaresu, kuri izlikti ar astoto numuru, Latvijas duetam būs iespēja izcīnīt pirmo vietu un vietu astotdaļfinālā. Otrās un trešās vietas ieguvēji sacensības turpinās sešpadsmitdaļfinālā. Spēles sākums paredzēts ap pulksten 17 pēc Latvijas laika.

Ne tik sekmīgi turnīru sāka abi pārējie Latvijas dueti. Pļaviņš/Pēda spēcīgajā E grupā vispirms ar 0-2 (16:21, 18:21) zaudēja vāciešiem Jonatanam Erdmanam un Kajam Matisikam, bet spraigā otrajā spēlē ar 1:2 (17:21, 21:18, 13:15) atzina spēcīgo brazīliešu Rikardu un Alvaru Filju pārsvaru. Lai izcīnītu trešo vietu grupā un tiktu izslēgšanas turnīrā, Latvijas pārim pēdējā spēlē jāpieveic citi brazīlieši Evandru un Vitors Felipe, kuri uzvarēja pirmajās divās spēlēs, turklāt, visticamāk, nepieciešama būs uzvara divos setos.

F grupā Sorokins/T.Šmēdiņš turnīru sāka ar 0-2 (21:23, 18:21) pret holandiešiem Dānu Spijkersu un Kristiānu Vārenhorstu un 0-2 (11:21, 13:21) pret ar sesto numuru izliktajiem poļiem Gžegošu Fijaleku un Mariušu Prudelu. Viņu pozīcijas gan ir labākas nekā Pļaviņam un Pēdam, jo pēdējā spēlē jāuzvar pieticīgais Kazahstānas duets Aleksejs Kuļešovs un Dmitrijs Jakovļevs, lai pirmo reizi sasniegtu izslēgšanas turnīru.

Pasaules kausa sacensības ar Argentīnas posmu atsākās pēc divu nedēļu pārtraukuma.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi