Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Septembra beigās Jūrmalā grandiozi skriešanas svētki

Jūrmalas pludmalē 28. septembrī notiks Jūrmalas skriešanas svētki, uz kuriem tiek aicināts ikviens veselīga dzīvesveida piekritējs un skriešanas entuziasts. Par muzikālo atmosfēru svētkos rūpēsies grupa Labvēlīgais Tips, informē pasākuma rīkotāji.

Jūrmalas skriešanas svētki ir notikums, kurā piedalīties var ikviens, jo skriešanas distances un stafete būs piemērota jebkura skrējēja spējām. Dalības maksa šajā pasākumā, piesakoties līdz 14. septembrim, būs 5 eiro, bet skolēniem un bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība - bez maksas.

Jūrmalas skriešanas svētkos būs iespēja piedalīties kādā no četrām distancēm – doties 10 kilometru vai piecu kilometru distancē, izveidot četru cilvēku komandu un piedalīties 10 kilometru stafešu skrējienā, tāpat Jūrmalas skriešanas svētku mazākajiem dalībniekiem būs sava bērnu distance. 

Skrējiena dalībniekus sagaida ievērojams naudas balvu fonds vairāk nekā 13 tūkstošu eiro vērtībā ne tikai ātrākajiem skrējējiem, bet arī spilgtākajiem un atraktīvākajiem Jūrmalas skriešanas svētku dalībniekiem.

Reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētkiem var mājaslapā www.maratoni.lv. Bez maksas Jūrmalas skriešanas svētkos var piedalīties skolas (vidusskolas, ģimnāzijas, pamatskolas, profesionālās izglītības iestādes), piesakot savas skolas komandu līdz 19. septembrim rakstot uz e-pastu [email protected]. Visizdevīgāk reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētku distancēm ir līdz 14. septembrim, kad dalība visās distancēs ir tikai 5 eiro. Atgādinām, ka bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas. Augstskolu komandām – 50% atlaide. Jūrmalas uzņēmēju komandām – 30% atlaide.

Jūrmalas skriešanas svētkos gaidāma priecīga atmosfēra visas dienas garumā. Dalībniekus un līdzjutējus uzmundrinās viena no populārākajām un iemīļotākajām Latvijas grupām – Labvēlīgais Tips, kā arī citi mūziķi.

Jūrmalas skriešanas svētku nolikums, reģistrācija un plašāka informācija lasāma www.maratoni.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi