Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Smolko un Puhovika kļūst par Latvijas čempioniem Latīņamerikas dejās

Latvijas čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās, kas sestdien norisinājās Valmierā, pieaugušo grupā pirmo reizi par valsts čempioniem kļuva SDK „Vecrīga” dejotāji Marts Smolko un Viktorija Puhovika, bet jauniešu grupā (16-18.g.) otro gadu pēc kārtas nepārspēti palika Natans Katkovskis un Jeļizaveta Manija, stāsta Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Sestdien piepildītajā Valmieras pamatskolas sporta zālē tika noskaidroti šī gada labākie pāri LA dejās (Samba, Ča-ča-čā, Rumba, Pasodoble, Džaivs). Pieaugušo grupā savu favorīta statusu apliecināja Marts Smolko un Viktorija Puhovika, kas ļoti pārliecinoši uzvarēja visās piecās dejās. Marts un Viktorija, kas pērn bija otrie, par čempioniem kļuva pirmo reizi. Ļoti stabili otrie bija viņu kluba biedri Kristaps Kalva un Lesija Bogačova, sasniedzot līdz šim savu labāko panākumu. Līdzīgajā cīņā par trešo vietu starp pārējiem četriem fināla pāriem veiksmīgāki izrādījās Karols Junelis un Kristīna Garifuļina no SDK „Dzintars”. Pirmo divu vietu ieguvēji ieguva tiesības pārstāvēt mūsu valsti aprīlī Eiropas čempionātā Orhusā (Dānija). Pērn Smolko un Puhovika kontinenta čempionātā iekļuva pusfinālā un izcīnīja ļoti augsto 8.vietu. Jaunie čempioni 22.martā piedalīsies Pasaules kausā, kas notiks Francijas pilsētā Marseļā.Jauniešu grupā pagājušā gada panākumu atkārtoja un uzvaru izcīnīja SDK „Vecrīga” dejotāji Natans Katkovskis un Jeļizaveta Manija, kurus vienā dejā pārspēja otrās vietas ieguvēji Karls Aņiščenko un Estere Klapere (Škutāna deju skolas).  Bronzas godalgas ieguva Everts Gulbis un Elīna Kalvāne no SDK „Vecrīga”.Junioru II grupā (14-15.g.) par uzvaru līdzīgi cīnījās divi pāri. Pateicoties pirmajām vietām pēdējās trijās dejās, Leonards Petkevičs un Polina Cepilova no SDK „Dzinatrs” apsteidza Dāvi Rauzu un Melisu Bessonovu (Škutāna DS). Abi pāri pārstāvēs mūsu valsti marta beigās pasaules čempionātā Maskavā. Godalgoto trijnieku noslēdza Pēteris Škavronskis un Mišela Petruņa no Škutāna DS. Junioru I (12-13.g.) pārliecinoši pirmie bija Daņils Sitovs un Kerija Ziemele („Deju studija 7”), bet Bērnu grupā (11.g. un jaunāki) nepārspēti palika Aleksis Visockis un Serafima Čistjulina no Škutāna DS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi