Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Barcelona īsi pirms finālsvilpes izbēg no zaudējuma Granada futbolistiem

Nīderlandiešu trenera Ronalda Kūmana pozīcijas Barcelona trenera amatā pirmdien kļuva vēl trauslākas, jo klubam mājās knapi izdevās saglābt neizšķirtu 1:1 ar turnīra tabulas lejasdaļas komandu Granada.

"Barcelona" spēlēja ar "Granada" 1:1 (0:1).

Viesi bija vadībā kopš otrās minūtes, kad vārtus guva Dumingušs Duarte.

Lai gan centra aizsargs Ronalds Arauho 90.minūtē panāca izlīdzinājumu un ļāva "Barca" saglābt vienu punktu "Camp Nou" stadionā, mājinieku līdzjutēju svilpšana līdz spēles beigām liecināja, ka punkts ir tālu no vēlamā rezultāta.

Pašlaik "Barcelona" ir uzvarējusi tikai divās no piecām sezonas pirmajām spēlēm, un Kūmana nākotne klubā izskatās arvien apdraudētāka, it īpaši pēc pagājušās nedēļas 0:3 zaudējuma mājās pret Minhenes "Bayern" Čempionu līgas mačā.

Kūmens reaģēja uz šo rezultātu, izvēloties jaunus spēlētājus pirmdienas spēlei un iekļaujot sastāvā bija Eriku Garsiju, Serdžinjo Destu, Alehandro Valdi un Jusufu Demiru, visus ne vecākus par 20 gadiem.

Spēles kvalitāti tas neuzlaboja, jo "Barca" centieni panākt izlīdzinājumu otrajā puslaikā tika regucēti uz virkni centrējumu soda laukumā.

Kūmens svētdien uzstāja, ka ir "mierīgs" un nebaidās par savu darbu, taču jau tā saspīlētās attiecības ar kluba prezidentu Joanu Laportu var beigties ar šķiršanos, ja rezultāti neuzlabosies.

Tablo bija atskaitījis 85 sekundes, kad Duarte izvirzīja "Granada" priekšā.

Serhio Eskudero piespēlēja Duartem uz tālo vārtu stabu, kur viņš apsteidza Frenkiju de Jongu.

Vēl vairāk, "Granada" pēc Horhes Molinas sitiena varēja dubultot savu pārsvaru.

Mājinieku ofensīvā puslaika beigās Serhi Roberto trāpīja pa vārtu pārliktni, bet Arauho izpildīja divus sitienus ar galvu īsā laika sprīdī.

Ar Lūka de Jonga uznākšanu laukumā otrā puslaika sākumā Serhi Roberto vietā mājinieki sāka spēlēt bīstamāk, taču viesi saglabāja vadību.

De Jongam bija laba iespēja gūt vārtus, kad spēlē bija atlikušas 11 minūtes, taču viņš ar galvu raidīja bumbu pāri vārtiem no piecu metru attāluma.

Arauho ļāva izvairīties no zaudējuma, pēc Gavi centrējuma augstu uzlēcis gaisā un ar galvu ieraidījis bumbu vārtsargam neatvairāmi labajā vārtu stūrī - 1:1..

"Barcelona" turpināja uzbrukt arī sešās spēles kompensācijas minūtēs, taču otros vārtus neiesita.

Ar astoņiem punktiem četrās spēlēs "Barcelona" pēc piecām kārtām Spānijas čempionātā ieņem septīto vietu, kamēr "Granada' ar trim punktiem piecos mačos nedaudz attālinājās no izkrišanas zonas, ieņemot 17.vietu 20 komandu konkurencē.

Jau ziņots par "Barcelona" sastāva problēmām šajā sezonā, kas šobrīd izpaužas arī punktu zaudējumos.

Uzbrucējam Martinam Brētvaitam tiks operēts kreisais ceļgals, un operācijas dēļ Brētvaits 2021.gadā vairs nespēlēs. Savukārt uzbrucēji Lionels Mesi un Antuāns Grīzmans devās prom no kluba nesenā transfēru perioda laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi