Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Barcelona komandai tuvākajās cīņās būs jāiztiek bez operāciju pārcietušā galvenā trenera Vilanovas

Spānijas futbola čempionāta līdervienībai Barcelona tuvākajās spēlēs būs jāiztiek bez nesen atkārtotu operāciju pārcietušā galvenā trenera Tito VilanoTrenerim nedēļas vidū no jauna parādījušies vēža simptomi, un ceturtdien viņš tika pakļauts operācijai, pēc kuras slimnīcā pavadīs vismaz trīs dienas. Savukārt pēc tam paredzētais ārstēšanās kurss varētu ilgt aptuveni sešas nedēļas.

Tagad publiskots ārstu rīkojums, ka treneris vismaz ārstēšanās kursa sākumposmā nedrīkstēs atrasties pie komandas stūres.

Vilanovam 2011.gadā jau tika konstatēts pieauss (siekalu) dziedzera audzējs, kurš operācijas laikā tika likvidēts. Tomēr nesenajās izmeklēšanās Barselonas kluba galvenajam stratēģim tas konstatēts atkārtoti.

Tikmēr komandas pārstāvji apstiprinājuši, ka līdz galvenā trenera atlabšanai vienību vadīs viņa līdzšinējais asistents Hordi Roura.

Vilanovas vadībā Barcelona šosezon aizvadījusi labāko vietējā čempionāta sākumposmu tās vēsturē, izcīnot 15 uzvaras 16 mačos.

Jau vēstīts, ka kluba vadība paudusi apņemšanos trenera prombūtnes laikā maksimāli saglabāt ierasto darba ritmu, uzsverot, ka Vilanova ir garā ļoti spēcīgs, tāpēc uz viņa atgriešanos nebūs ilgi jāgaida.

Jau ziņots, ka 44 gadus vecais Vilanova par Barcelona komandas galveno treneri tika iecelts šī gada jūnijā, nomainot amatā Pepi Gvardiolu.

Vilanovam profesionālā futbolista karjera Spānijas augstākajā līgā bija īsa, un jau neilgi pirms tās beigām 2002.gadā viņš kļuva par jaunatnes komandu treneri.

Barcelona komandā viņš strādā kopš 2007.gada, un uz galveno vienību viņš tika paaugstināts pirms 2008./2009.gada sezonas.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik Barcelona ar 46 punktiem 16 spēlēs atrodas pārliecinošā līderpozīcijā. Otrajā vietā esošā Madrides vienība Atletico spējusi izcīnīt 37 punktus. Savukārt UEFA Čempionu līgas turnīrā Barcelona iekļuvuši 1/8 finālā, kur tiksies ar Itālijas vienību AC Milan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi