Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jelgavas futbolistu ģenerālsponsors arī 2013.gadā būs Igate

Futbola klubs Jelgava un ceļu būvniecības sabiedrība Igate ir parakstījuši līgumu par sadarbību arī 2013.gada sezonā, pavēstīja klubā. CBS Igate atbalsta futbola klubu Jelgava jau kopš 2008.gada, kad komanda vēl startēja 1.līgā.
„Futbola kluba atbalstīšanu veicinājuši vairāku uzņēmuma darbinieku aizrautība ar futbolu un patriotiskas simpātijas attiecībā uz futbola klubu Jelgava”. Man ir prieks atbalstīt tos, kuri cenšas komandas labā, nevis atnākuši tikai nopelnīt. Virslīgas komandai ir jāturpina iedvesmot bērnus un jauniešus, kā arī jādemonstrē labs, skatāms futbols,” stāsta Igates” valdes priekšsēdētājs Māris Peilāns, kurš vienlaicīgi ir arī FK Jelgava” valdes loceklis.

FK Jelgava” futbolistu formas tērpus arī turpmāk rotās CBS Igate” logotips, tas būs redzams arī futbola laukuma malā un uz visiem drukātajiem materiāliem (afišām, programmiņām, ieejas kartēm, spēļu protokoliem u.c), visi Igates” darbinieki futbola spēles varēs apmeklēt bez maksas, savukārt futbolisti ar prieku tiks iesaistīti dažādos Igates” sabiedrisko aktivitāšu pasākumos.

CBS Igate” darbojas Latvijas tirgū (galvenokārt Zemgalē) kopš 1991.gada un pašlaik koncernā ietilpst bruģa ražotne Dimanti” (Vilces pagastā), minerālmateriālu ražotne Igates ABR” (Vilces pagastā), asfalta ražotne (Jelgavā) un bitumena bāze (Glūdas pagastā), kā arī ceļu būvniecības sabiedrība Igate”, kam pamatdarbības veids ir ceļu, ielu, laukumu un meža ceļu būvniecība un teritoriju labiekārtošana. 

Par noslēgto sadarbības līgumu priecīgs ir arī futbola kluba Jelgava” valdes priekšsēdētājs Ainārs Tamisārs. „Visai Jelgavas futbola sabiedrībai ir liels prieks par to, ka arī šogad mūs atbalstīs viens no Jelgavas stabilākajiem un uzticamākajiem uzņēmumiem –Igate” un apsolām, ka darīsim visu, lai attaisnotu mums izsniegto „uzticības kredītu”,” pateicas Ainārs Tamisārs.

FK Jelgava” Virslīgā spēlēs jau 4.sezonu (2012.gadā iegūta 7.vieta Latvijā) un lielākais sportiskais sasniegums joprojām ir Latvijas Kausa izcīnīšana 2010.gadā. Pašlaik notiek gatavošanās sezonai un nākamā FK” Jelgava” pārbaudes spēle būs ceturtdien, 24.janvārī pret Skonto” FC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi