Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Liepājas metalurgam uzvara Latvijas virslīgas čempionāta Kurzemes derbijā

Uzvaru Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta Kurzemes derbijā sestdien izcīnīja "Liepājas metalurgs" komanda, kas ar rezultātu 3:1 (1:0) pieveica "Ventspils" futbolistus.

Jau spēles piektajā minūtē rezultātu atklāja liepājnieku aizsargs Dmitrijs Hmizs, tomēr pašā pirmā puslaika sākumā izlīdzinājumu izdevās panākt gruzīnam Tornikem Tarhnišvili. Cīņas 70.minūtē Hmizs guva jau savus otros vārtus mačā un vēlreiz vadībā izvirzīja "Liepājas metalurgu", bet punktu cīņai 84.minūtē pielika Antons Jemeļins. 

Vēl vienā mačā sestdien savu pirmo uzvaru šosezon izcīnīja valsts čempioni Daugavpils "Daugava", kas savā laukumā - stadionā "Celtnieks" - ar rezultātu 2:1 (1:0) pieveica "Jelgavu". 

Pirmos vārtus spēles 20.minūtē kluba "Daugava" labā guva Jurijs Sokolovs, realizējot 11 metru soda sitienu.Pēc 30 minūtēm neizšķirtu panāca kluba "Jelgava" aizsargs Aleksandrs Gubins. Tomēr 75.minūtē daugavpiliešiem izdevās gūt spēli uzvarošos vārtus, kad rezultatīvs bija uzbrucējs Stenlijs Ibe. 

Kā ziņots, trešās kārtas ievadā piektdien "Skonto" ar 4:0 Hanzas vidusskolas laukumā apspēlēja "Metta"/"Latvijas Universitāte" vienību, bet "Jūrmala" Kauguros cīnījās neizšķirti 1:1 ar turnīra jaunpienācējiem Ilūkstes NSS. 

Turnīra trešās kārtas noslēgumā svētdien Jūrmalas "Spartaks" Kauguros uzņems Rīgas "Daugavas" vienību. 

Kopvērtējumā pirmo vietu ar septiņiem punktiem trīs spēlēs ieņem "Skonto", bet pa sešiem punktiem trijos mačos tagad ir "Liepājas metalurgs" un "Ventspils" komandām. Pieci punkti ir "Jūrmalai", pa četriem punktiem divās spēlēs ieguvušas "Spartaks" un Rīgas "Daugava" komandas, bet čempione Daugavpils "Daugava" četrus punktus izcīnījusi trīs spēlēs. Ilūkstes kluba kontā ir divi punkti trīs spēlēs, bet bez punktiem pēc trīs nospēlētiem mačiem ir "Jelgava" un "Metta"/LU. 

Šīs sezonas turnīrā desmit klubi līdz novembrim sacentīsies trīs apļos. Iepriekšējā sezonā desmit komandas aizvadīja četru apļu cīņas. 

Pagājušajā gadā Daugavpils "Daugava" virslīgas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, bet vietu valsts spēcīgāko klubu saimē zaudēja "Gulbene".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi