Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ventspils virslīgas Ziemas kausa pirmajā mačā pārliecinoši uzvar čempioni Daugavpils Daugava

Latvijas futbola virslīgas Ziemas kausa pirmajā spēlē pirmdien "Ventspils" komanda ar rezultātu 3:0 (1:0) pārliecinoši uzvarēja Daugavpils "Daugavu".

Šajā mačā tikās pēdējo divu gadu Latvijas čempionvienības - ventspilnieki virslīgā triumfēja 2011.gadā, bet "Daugava" to paveica pērn.

Aizvadītajā mačā rezultātu jau septītajā minūtē atklāja Jurijs Žigajevs, bet vēl divas reizes ventspilnieki precīzi sita otrajā puslaikā, kad izcēlās Eduards Tidenbergs un Federiko Martiness.

Virslīgas Ziemas kausā, kas tiek organizēts ar mērķi komandām veiksmīgāk sagatavoties gaidāmajai sezonai, piedalīsies astoņas komandas, no kurām septiņas pārstāvēja virslīgas čempionātu 2012.gada sezonā. Savukārt "Metta"/LU komandas vietā cīnīsies Ilūkste NSS, kas izcīnījusi tiesības 2013.gada sezonā startēt virslīgas čempionātā.

Visas turnīra komandas sadalītas divās apakšgrupās, kas izspēlēs viena apļa turnīru un katras grupas divas labākās komandas iekļūs pusfinālā, savukārt apakšgrupu trešo un ceturto vietu īpašnieces aizvadīs vēl divas cīņas, līdz ar to noskaidrojot precīzu visu komandu vietu sadalījumu. Katra komanda turnīrā aizvadīs piecas spēles. Visi sacensību mači tiks aizvadīti "Skonto" hallē.

Sacensību A apakšgrupā spēkosies čempioni Daugavpils "Daugava", kā arī "Ventspils", "Jūrmalas" un Ilūkstes NSS komandas, bet B grupā sacentīsies "Skonto", "Liepājas metalurgs", "Jelgava" un Rīgas "Daugava".

Turnīra finālmačs plānots 17.februārī.

Kā ziņots, Latvijas virslīgas čempionātā šogad uzvarēja Daugavpils "Daugava" komanda, bet pēdējā, desmitajā, pozīcijā palika "Gulbene", zaudējot vietu spēcīgāko vienību vidū.

Savukārt pārspēlēs starp virslīgas devīto spēcīgāko klubu Rīgas "Daugava" un pirmās līgas vienību Daugavpils BFC "Daugava" divu spēļu summā pārāki ar 4:1 bija Rīgas kluba pārstāvji, saglabājot vietu virslīgā.q

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi