Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ar divām spēlēm startē futbola virslīgas noslēdzošais aplis

Vispirms plkst.17 ar spēli Ventspils Olimpiskajā centrā tiks uzsākts ventspilnieku un "Jelgavas" savstarpējais duelis. 
Šodien ar diviem mačiem tiek uzsākta Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta 19.kārtas izspēle.

"Ventspils" uzvarējusi jau trīs mačus pēc kārtas, turklāt zaudējuma rūgtumu nav piedzīvojuši jau kopš 27.aprīļa, kad ar 0:3 nācās atzīt "Skonto" pārākumu. 

Tikmēr "Jelgavas" futbolisti uzvaras garšu nav izbaudījuši jau 12 spēlēs pēc kārtas un šobrīd 2010.gada Latvijas kausa ieguvēji atrodas necilajā pēdējā vietā kopvērtējuma tabulā. 

Šajā sezonā "Ventspils" un "Jelgava" savā starpā aizvadījuši divas spēles un abās triumfējuši ventspilnieki - 4:0 un 2:1. 

Savukārt stundu vēlāk plkst.18. Daugavpilī sāksies abu "Daugavas" komandu derbijs. 

Pēdējo trīs maču laikā labāk veicies pašreizējiem valsts čempioniem Daugavpils komandai, kas izcīnījusi trīs uzvaras un maksimāli iespējamos deviņus punktus, savukārt Rīgas "Daugava" piedzīvojusi pilnu buķeti - uzvaru, neizšķirtu un zaudējumu. Līdz ar to daugavpiliešiem rīdziniekus izdevies apsteigt arī turnīra tabulā. 

Līdz šim šajā sezonā abas komandas cīnījušās spraigi. Ja pirmajā aplī Daugavpils "Daugava" guva pārliecinošu uzvaru ar 1:0, tad otrajā riņķī abas vienības cīnījās bezvārtu neizšķirti. 

Virslīgas kārta noslēgsies sestdien, kad tiks aizvadītas visas trīs atlikušās spēles - "Metta"/"Latvijas Universitāte" uzņems pēdējā laikā blāvi spēlējošo "Liepājas metalurgu", Jūrmalas "Spartaks" savā laukumā spēkosies ar Ilūkstes NSS, bet līdervienība "Skonto" savā stadionā uzņems "Jūrmalu." 

Virslīgas kopvērtējumā "Skonto" 18 spēlēs iekrājusi 44 punktus, bet "Ventspils" ar diviem mačiem rezervē atpaliek par sešiem punktiem. Trešo vietu ieņem Daugavpils "Daugava", kuras kontā ir 36 punkti 17 cīņās, bet tai ar 34 punktiem 18 spēlēs seko Rīgas "Daugava". Piekto pozīciju ar 25 punktiem 17 spēlēs atguvusi "Liepājas metalurgs" komanda, bet tai punktu zaudē Jūrmalas "Spartaks". 

"Jūrmala" ar 18 punktiem 17 mačos ir septītā, bet "Metta"/LU un Ilūkstes NSS komandām ir pa astoņiem punktiem attiecīgi 18 un 17 spēlēs. Savukārt kopvērtējumu ar septiņiem punktiem 18 cīņās noslēdz "Jelgava".

 Pagājušajā gadā Daugavpils "Daugava" virslīgas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, bet vietu valsts spēcīgāko klubu saimē zaudēja "Gulbene". 

Sezonas beigās vietu virslīgā zaudēs desmitās vietas ieguvēji, kurus nomainīs pirmās līgas uzvarētāji, bet devītais spēcīgākais klubs divās pārspēlēs spēkosies ar otrās līgas otru labāko komandu. 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi